Cennet_kusum16 Kızlar 3 gündür öksürmekten ciğerlerim ağzıma geldi. İlaç sorsam doktorum kesin vermez çünkü ilaç karşıtı. Bildiğiniz bitkisel çözüm var mı ? Doktorunuzun da onayladigi bı yöntem. Gebelik şekerim var ballı şeyler olmazsa sevinirim 😁
Ezomommy Cennet_kusum16 tam bir aydır bu durumdayım benim doktorumda ilaç vermiyor artık kaburgalarimin ağrısından teprenemiyorum bile pekmez limon tereyağ karıştırıp içtim az bir şey tabii nane limon içtim süt ve bal ama siz bal içmiyormussunuz ılık sütte iyi gelebilir Allah hepimizi su oksurukten kurtarsın
Zehraskk Cennet_kusum16 bende de yeni başladı öksürük 34 +5 deyiz. Normal midir bilemedim dışarı bile çıkmıyorum çokta dikkatliyim 🤷♀️🥲
Kaya_tarhn Cennet_kusum16 geçmiş olsun malesef bnde şu an sizinle aynı durumda 1 haftadır öksürükten perişan oldum en son bu sabah kanamam oldu hastaneye gitim doktir ilac yazdı antibiyotik denmedigim hiç bur sey kalmadı evde atlatmak için
Cennet_kusum16 Zehraskk aynı haftalar evden dışarı çıkmıyorum sanki zature olmuş gibiyim. Alerjiyle başladi öksürük geldi mafetti
Pinaargunes Bende 1 haftadir bogaz agrisiyla basladi şuan kuru oksuruk kaldi asla geçmiyo oksurmekten karnim sirtim aciyo artik doktor parol icebilirsin tek dedi hic bi cozumu yok hirsini alana kadar devam galiba 😑
Cennet_kusum16 Pinaargunes serklaj var bende zorlicak diye korkuyorum ıhlamuru bile tereddütle içiyorum
Bkeeeeet Cennet_kusum16 öyle bişey önermedi bana ama güvendiği bi markanın şurubunu önerdi doğal siz kendi doktorunuza sorun çünkü gebelik şekerinşz de varmış aslında ne kullansak fayda etmiyor benimde çok fazla öksürüğüm artık gidip bi serum taktırmayı düşünüyorum
Cennet_kusum16 Kızlar dayanamadım gece uyumadan önce ayaklarımin altına vicks sürdüm anında durdu. Boğazım o kadar çok tahriş olmuş ki onuda tuzlu suyla geçirmeye çalışicam. 🙄🙄🙄
Denizbllt Cennet_kusum16 elmanın üzerine tarçın döküp yiyebilirsiniz, sıcak süte karabiber döküp içebilirsiniz. Bitki çayından biraz uzak durun düşüğe sebep olabilir Allah korusun