gayeinal98 Kızlar çok üzgünüm ilki kimyasaldı 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdide gelişmemiş gebelik dedi doktor betam çok yavaş artıyor 2 günde sadece 30 artmış benim gibi bunları yaşayan var mı acaba 🥲🥲
Mirhas33 gayeinal98 ben dış gebelik geçirmiştim bu gebeliğim öncesi betam dengeli artmıyordu hiç 2 ye katlamıyordu çok zor durumlar Allah yardımcın olsun
sehrengiz_8 gayeinal98 adet yolu ile atılırsa yine kimyasal gebelik yaşamış oluyorsunuz 7-8 defa kimyasal gebelik yaşadım 2 yaşında bir oğlum ve 6 aylık hamileyim. Her durumu farklı türden yaşayan biri olarak söylüyorum kimyasal gebeliğe ek olara iki adette kürtajım var umudunuzu kaybetmeyin en güzel zamanda olur
gayeinal98 Mirhas33 benim çok az artmış işte 2günde 30 sadece sizinde böyle miydi artış yoksa daha mu fazlaydı
gayeinal98 sehrengiz_8 insan öyle kötü oluyor ki sanki hiç çocuğu olmayacakmış gibi bu günler geçmeyecekmiş gibi
HilalEA sehrengiz_8 merhaba, benimde 9-10 defa kimyasallik durumum oldu 1 kere de boş gebelik, siz nasıl bir yol izlediniz peki evlat sahibi olmak icin