Minen Kızlarr bebek mobilyasını nereden aldınız çocuk odası da olabilir markalarınızı söylermisiniz memnun olanlar ?
Aybarssena Minen ben bulunduğum ilçede bir marangozdan 3 kapalı gardrop yaptırdım bebek dolabı olarak geçiyor zaten minik bir şey. Şimdilik sığdı
BabyAta Minen ben çilek mobilyadan aldım Ve çok memnun kaldım 3 gün içinde teslim ettiler gelip kurdular. Kalitesi zaten tartışılmaz uzun ömürlü
Selensse Minen istikbalden hera aldım canım daha gelmedi ama bak istersen yanına korumalık da ikeadan alıcam
mutlubibekleyis vivense den dört kapaklı dolap ve şifonyer aldım ama kalitesini beğenmedim sağlam gelmiyor gözüme 🥲
Kbr-05 Minen çilek ten aldım 4 sene önce oğlum için, oğlum büyük yatağa geçti şimdi küçük olanı kızıma kullanıyorum memnunum
Suhiss Minen ben takim olarak almadim trendyoldan elele madre park yatak aldim koctastan da 5 cekmeceli sifonyer ve 4 kapili dolap aldim daha ucuza geldi 2 yasina falan gelince direkt baza alirim kenarlarina korkuluk takar kullanirim allah nasip ederse
ElaEge Biz Aybebek’ten aldık aşırı sağlam ve kullanışlı geldi çok memnunuz pier cardin iyi iş çıkarmıs
Moonfaced Minen almila mobilyadan aldım sarte mobilya boobrbekgenc buralarada bakın burdaki ürünler çok hoşuma gdiyor