Aybarssena Zmrnr içindeki yumurta çok pişmiyor diye diyorsanız birkaç kereden sıkıntı olmaz bence kasmayın bu kadar
babysmomy Irem19 sanırım içindeki yumurta tam pişmiyor diye diyor arkadaş Zmrnr eğer iyice pişirmeyecekseniz yemeyin zararlı olabilir salmonella tehlikesi açısından
Zmrnr Irem19 içi biraz sıvı kalıyor ya az pişmiş yumurta yenmemeli hamilelikte benim de aklıma takıldı
Irem19 babysmomy şeker hastalığı gibi tehlikeli bir durumu yoksa 1 2 kere yemesinden bir zararı olucağını sanmıyorum
Pamuk Zmrnr Hamileligim de kaç kez yedim.Bisey olmaz.Yumurta çiğ falan kalmiyor yüksek bilmem kac derecelik ısıya maruz kalıyor zaten.
MorKelebek54 Zmrnr yumurtadan dolayi diyosan o her türlü icinde oisiyo o sicaklikla ama riske atmak istemiyorum dersen komple pisir oyle ye. İcine ekstra normal cikolata koyarsan kek pisince cikoaltasi akiskan olmus olur
Sema061 Zaten 9-10 dk pişirince kek haline dönüyor ortasını delip çikolata koyunca double sufle olur için rahat rahat yersin afiyet olsun🌺
miavega Zmrnr canım benim doktorum özellikle yumurta et tavuk iyice pişmiş şekilde ye dediği için ben de ennnn sevdiğim tatlı olan sufleden vazgeçtim 🙈 ama arkadaşlara da katılıyorum çok da abartmamak kaydıyla yenebilir sanki.