Esrasnyz23 Nebulizatör almak istiyorum ama hangi marka almam gerekiyor çok kararsızım alıp da memnun kalan var mı
Buseyeliz38 Esrasnyz23 nexus aldık biz o kadar sessizki 900 tl ydi bir ay önce almıştık medikallerde var
babysmomy Esrasnyz23 nexus en iyisi bence hem sessiz hemde küçük 2 senedir kullanıyorum performansında bir azalma olmadı
maviipapatya babysmomy içine ne koyuyoruz bebekler için, kimi serum fizyolojik diyor kimi su diyor pek anlayamadım
Esrasnyz23 babysmomy çok teşekkür ederim ben de alıcam çok kararsızdım ama 2 senedir kullandığın için bu markada karar verdim
babysmomy Esrasnyz23 inşallah sizde memnun kalırsınız mutlaka kullandıktan sonra haznedeki izotonik kuruyana kadar çalıştırın ki zaman içersinde bozulmasın buna dikkat ederseniz ömrü daha uzun olur
Esrasnyz23 babysmomy internet yorumların da zamanla buharını daha az vermeye başladığını yazmış bir kullanıcı böyle bir sorun olmuyor dimi
babysmomy Esrasnyz23 ben böyle bir sorun yaşamadım ama tabiki size yaşamayacağınızın garantisini veremem 🤷🏼♀️