tetik_zeliha0 kalorisizpatates cnmm benimde aynı şekildeydi seninle şimdi dra gittim çok şükür kalp atışıni duydum daha iki gün önce Dr bana yüzde 95 ihtimalle sağlıksız gebelik düşük yapabilirsin dedi
tetik_zeliha0 BirAskMasali1323 cnm yaa ben dayanamayıp şimdi Dr a gittim çok şükür kalp atışı duydum yaaaa sneinde öyledir ins 🥰
BirAskMasali1323 tetik_zeliha0 yaaa çok sevindim canım senin adına😍🥰çok şükür rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah darısı başıma peki bi sıkıntı olup olmadığını söyledimi
Kubraakgn0 tetik_zeliha0 Büyük ihtimalle çünkü söylediğiniz haftaya göre ultrasonda baya kesede küçük
tetik_zeliha0 Kubraakgn0 evet Dr daha iki gün önce baktı karından görünmedi alttan ultrason ile gördü oda sağlıksiz dedi bugunki Dr gayet sağlıklı güzel görünüyor dedi
Kubraakgn0 kalorisizpatates Büyük ihtimalle canım 8 haftaya göre kese baya küçük benim 6. Haftada şuan üstte paylaştım resmini 🥰
Kubraakgn0 kalorisizpatates Bekle canım biraz daha perşembe cuma gibi git en azından kalp atışını filan duyabilirsiniz belki ☺️
tetik_zeliha0 BirAskMasali1323 çok sgl cnm Allah razı olsun rabbim hayırlı bı şekilde sanada o sesi duymayı nasip etsin yok çok şükür gayet sağlıklı dedi kesesi falan güzel sadece küçük yeni oluşuyor kalp atışı falan dedi
tetik_zeliha0 BirAskMasali1323 nasılsın cnm yaa ben hala Dr a gidiyorumda Dr bu çok yeni oluşuyor diyo anormal değil mi yaa normalde adet tarihime göre 10. Haftada olmasi gerekiyor bende ara ara kanma oluyor gidiyorum drlar hiç bı sorun yok diyo
pinaarrylmz kalorisizpatates bos gebeliğe benziyor ama ilk hamilelikler de hep oluyo bende aynısı yaşadm şimdi yine hamileym
kalorisizpatates pinaarrylmz doktor boş demedi ama bebek görünüyor ama çok küçük dedi sağlıksız da olabilir dedi🥹😔
Busra_ali29 kalorisizpatates merhaba benim son adet tarihi 22 ocak normalde 7 haftalık olması gerekiyor iki oldu kontorl kese var bebek görünmüyor dedi alttan muayene etti gördü 7 değil 6 haftalık dedi geç yumurtlama olduğunu söyledi korkmayın bence 🤗
kalorisizpatates Busra_ali29 inşallah Büşracım yakınmış tarihimiz doktor canımı çok sıktı moralim hiç yok😔
tetik_zeliha0 kalorisizpatates rabbim hiç kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlı evlatlar versin valla insan çok hayal kırıklığına uğruyor en ufak biseyde
tetik_zeliha0 kalorisizpatates merhabalar cnm yaa bende alt kasik ağrısı var bide kahverengi lekelenme sizde varmı öyle bişey Dr a gittiğinde hir sorun olmadığını kese etrafında kanama alanı yok dedi
Miray81 06Pembemavi80 6 haftalıkken benimde 8mm demişti kese için kalp atışını duymak için de 3 hafta sonrasına randevu verdi 9 haftalık olucam o zaman stresten mahvoldum y duymazsak ya bebek yoksa diye
06Pembemavi80 Miray81 akışına bırakın korkmayın ben korkmak istemiyorum ya panik atagim artıyor bide bu çıktı başıma 🤕😔😔. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun. Mide bulantım var iki üç gündür ağrılarım var 😔😔