Esrasrcnn 6+1 son adet tarihime göre. 3martta. Beta 170 5 martta 535. 5+2 de ilk kontrole gittiğimde karından değil alttan muayene ile küçük bir kese görebildi 2 gün sonra tekrar gel dedi ben başka bir doktor ve hastaneden randevu alıp 3 gün sonra gitmiş oldum yani bugün doktor karından kese göremedi kan vermemi istedi verdim daha önce başına böyle birşey gelen var mı ? 88 kiloyum acaba karından kilo yüzünden görülmeye bilir mi alttan görülen kese karından 6. haftada neden gözükmez kafada deli sorular oldu yaşayan varsa anlatabilirmisiniz ?
BADE38 Esrasrcnn Bence regliye göre değil söylediğiniz betalar henüz çok düşük gözükmesi için yani gebelik çok yeni Kilonuzla ilgili bir durum değil yani bence çünkü 100lu kilolarda ultrasonda gözükmesi zor oluyor
Pembesarelle2 Esrasrcnn Kilo olunca karında yağlı olunca biraz zor görünüyor benimde kilom var haliyle karın bölgemde yağlı doktor bastırdı karnından o şekilde gördü hatta alttan bakalım dedi sonra biraz daha bastırınca gördüm gördüm keseyi burda dedi. İlk verdiğim beta 289′du iki gün sonra 794 oldu 5 gün sonra gittim doktor şuan 4 binlere çıkmıştır kese görünür dedi ve o şekilde o gün keseyi gördük beta henüz çok düşük zaten 2 bin 3 bin üzeri görünüyor diye biliyorum
Susu13 Esrasrcnn aynısı bende de olmuştu 6ay önce alttan muayene yaptırma birdaha bence ben düşük yaptım 6ay oldu çok şükür suan yine hamileyim
momofmychildren Esrasrcnn 6+1 e göre vajinalden de olsa kese görünmesi gerekiyor benim 6+4de kesem görünmemisti ve beta bakılmisti sağlıksız gebelik olmuştu ve kanamam olmuştu Ayrıca 93 kiloyla hamile kaldim bu gebeligimde 4+5de keseyi gördük 7+1de kalp atışı duyduk
alpusbebek 6 hafta daha çok erken dün 6+3 ile gittim karnima o kadar bastırdı ki görebilmek için zayıf olduğum halde zor gördü keseyi iki hafta sonra gel dedi endişe etmeyin daha çok küçük
Zseda Susu13 vajinal ultrason sebebiyle dusugunuz olmamistir. Yanlış yönlendirme yapmayın . Bikac kere mecbur alttan bakıldı kese için. Düşük tehlikesi varken bile bakıldı sorun yasamadim
Irem19 Esrasrcnn reglime göre gittiğimde 5 haftalıktı ama ultrason (vajinadan) baktığında keseyi gördü 4 haftalık çıktı. 5 gün sonra gittim tekrar 4+5 de karından keseyi gördü ama ilk gittiğimde betam 3800 di sizin beta şuan düşük demekki daha çok küçük biraz daha beklemenizi öneririm ama tabiki en iyisini doktorunuz bilir
Kubraakgn0 Esrasrcnn Bence gözükmesi gerekirdi ben bugün gittim 6+1 olduk hem keseyi hem bebeği gördüm kalp atışınıda duydum bilemiyorum inşallah sağlıkla görürsünüz ilerki haftalarda bazen sata göre önde olup ultasona göre geride olabiliyor canım
Susu13 Zseda yok yanlış yönlendirme yapmıyorum tabikide, kimi doktor uygun görüp kimi doktor uygun görmüyorken böyle bi ikilem varken ben kendimde hata gördüm birde acımdan ötürü kaybı ona bağladım canım yönlendirme yapmıyorum
Zseda Esrasrcnn Kese düşük haftalarda alttan vajinal ultrason ile görülür,karından geç görünür zaten. Haftanız düşük,geç döllenme de olabilir. Endişe etmeyin. 8.haftada görüp ,kalbi duyanlar var. Benimde oyleydi stres yapmayin🌸
semrabgt Esrasrcnn bence şuan 6 haftalık değil bu beta değerleri 4 hafta gibi gözüküyor tabi doktorunuz daha iyi bilir ama . O yüzden gözükmüyordur bence . Canını sıkma bekle bakalım 2 hafta kadar sonra netleşir bence