miniiiikfasulye Kızlar normalde temiz düzenli biriyim 10 +2 haftalık hamileyim hamile kaldığımdan beri bişey yapasım gelmiyo hep uyumak istiyorum sofrayı dahi kaldıramıyorum sizde böyle misiniz eşim bişey demiyor ama anlıyorum rahatsız oluyor sanki yardım ediyor sağolsun ama kendimi kötü his ediyorum hep böyle gitmez umarım nasıl kendizi motive edip iş yapıyorsunuz 🤞öneri verin lütfen sanki kalktikca kemiklerim ağrıyor İlk hamilelikte camları hep silerdim k derece 😂Adam şok İçime hiç sinmiyor evimin bu hali
Uysll miniiiikfasulye az önce aynı post açtım yerimden kalkamiyorumm. Yemek bile çoğu zaman dışardan geliyor yapamıyorum. Bir de 2 yaşında kızım çok hareketli sürekli beni yanında istiyor sanırım o da yoruyor beni.
Tugcev miniiiikfasulye ay bende öyleyim. Eşim benimde yardım ediyor. Yardımın üstünde hatta tek başına çeviriyor evi. Ama diyorum adamı daha hamileliğin başında bıktırırsam sonunda yerimden kalkamadığımda ne yapcaz 😂 Hele o mutfaktan o kadar soğudum ki. Mide bulantılarımda geçti ama içine giresim gelmiyor
Enfal_06 miniiiikfasulye benim hiç yapasim gelmiyor gerçekten 😂🤣🤣12+6 yiz içimden hiç bişey yapmak gelmiyor içeriyi süpürüp siliyim diyurum akşama kadar süpürge yerde kalıyor 😂🤣🤣
Esmam_ela25 miniiiikfasulye vala bende saldım iyicene heleki buz dolabı çamaşır katla ütüle off bana o kadar ağır geliyorki benim eşim de direk demez ama halinden anlıyorum yapacak bir şey yok rahatsız oluyorsa kendisi yapsın 😀
miniiiikfasulye Uysll İlk hamilelik daha kolaydı ilgilenmemiz gereken biri yoktu eşi her türlü idare ediyorduk 😂😂 her sene bı tane doğuranlara helal olsun
miniiiikfasulye Tugcev Mutfağa girmek istemiyorum o mutfağın kokusu yani biri kalkıp temizlese tek mutfağı sorunumuz kalmicak😂
miniiiikfasulye Enfal_06 Ahaha aynı ben şuan iftar saati yaklaşıyor ne yemek var ne ev işi jete baglicam şimdi üstten toparlkcm
BabyAta Benimde yapasım yok ve yapmıyorum robotu açıyorum hergun süpürme derdimi alıyor sağolun. Yemek yapmak zor gelmiyor onu yapıyorum ama bulaşık yıkamak sofra toplamak iskence geliyor, eşim yardım ediyor onada sağolun 🙈
Pembesarelle2 miniiiikfasulye 6+0 bende dikkat ediyorum ama zaten halim yok yapmaya hiç elim gitmiyor yapmaya eşim görevde gelmesini bekliyorum evi kırklaması için 🫨😶🌫️
Enfal_06 miniiiikfasulye ay bende yemeği yaptım süpürge atıp silebildim mutfağı vs de topladım ama bazen bana hiç bişey yapmak gelmiyor bazende yapıyorum 😂🤣🤣 jet hızında oluyor bazende yapamıyorum canım istemiyor canım ne yapalım ya kadın olmak zor
Ylzknn miniiiikfasulye benim de yapasım gelmiyor ortalık batınca mecbur kalkıp yapıyorum. Şu an mutfağımı bk götürüyor akşam bulaşığı ama kalkamıyorum yerimden . Eşşek gibi toplayacağım.
miniiiikfasulye Ylzknn Yemin ederim hala iftardan sonraki bulaşıklar tezgahta 😂duş aldım bütün yüküm gitti kalkıp yapicam bende essek gibi 😂
Esrackc miniiiikfasulye kendimi şöyle motive ediyodum “içimde insan var evi düşünemem”. Zaten elinizden gelse yaparsınız bu dönemde bile keyfimizi düşünmeyeceksek ne zaman düşüneceğiz ki?? Rahatsız olan kendisi yapar ev işlerini
miniiiikfasulye Esrackc kız zaten adam rahatsız olsa bile korkudan bişey diyemiyor ki patlamaya hazır bomba gibiyim 😂korkunun gözünü seveyim😂 yapmıyoruz ama kimse yapmayınca mecbur kalıp yine yapıyoruz sürüne sürüne
Pinar_3 miniiiikfasulye aynı bende öyleyim titiz biriydim şuan pasaklı. Biri oldum normaldir doğumdan sonra geçer insan nefret ediyor bu dönemde herseyden
YldrmNUR miniiiikfasulye bende hergün ev süpüren biriydim eşim hatta temiz evi temizliyorsun diyip gülerdi. Şimdi süpürmek istemiyorum yemek yapmak istemiyorum karnım tezgaha değiyor. Bulaşık yıkamak toplamak istemiyorum. Valla elimden gelse eşime hergün dışardan ye ya da kendin yap dicem
immmzaben 7+4 bende aynı durumdayım 😔 hem iş hem ev hem gebelik çok zormuş, bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim :(( bulantılar beni mahvediyor