Edaacar-ozkan Nghndikme ben yakın bir arkadaşıma Elektronik sallanan ana kucağı almıştım ona ihtiyacı vardı sizde ihtiyacına göre bir şey alabilirsiniz
Nnoktaa Nghndikme ben bebek için bez ıslak mendil anne için de krem parfüm gibi kozmetik ürünleri götürürdüm.
Mmeelliikkee Nghndikme e bebekten hediye çeki alın kendisi değerlendirsin online de bile kullanabilir , gelen hediyeler çoğunlukla kalıyor gibi yani büyükse de sezon tutmuyor küçükler fazla oluyor vs
Bernush Nghndikme Takı ve kıyafet götürmüştük. Kurabiye yapmıştım, börek almıştık. Takıyı ve kıyafeti istedikleri gibi değerlendirirler zaten diye düşünüyorum. Kıyafeti değişim fişi şart tabi.
RavenV Bence kendisine sorun bebek ve kendiyle ilgili eksiği ihtiyacı var mı diye ben olsam öyle isterdim gereksiz şeyler alınmasındansa. Yakın arkadaşım evlendiğimde bana bütçesini söyledi ben de ona göre ihtiyacım olan bir kaç bir şeyi saydım arasından seçip aldı.
mavikalpvemavikalp Nghndikme önceliğiniz bol bol yemek götürmek olsun bence hazır hemen yiyebilceği şeyler börekti kekti poğaçaydı en çok onlara sevinir emin olun
mickey Nghndikme Kıyafeti herkes alıyor ve kullanılmıyor diye ben bebek bakım seti almıştım. İçinde şampuan,yağ,sabun,ıslak mendil vs vs şeyler var siz buna ek farklı şeylerde ekleyebilirsiniz bebek bezi gibi. Bence kıyafete göre daha kullanışlı