Elfthh Kızlar yemek yerken kurdanin ceyrek kısmını yutmuş olabilriim bebeği etkiliyor ona gider mi deirek bileniniz var mi
Rabiul Elfthh başka bir yere gider o merak etmeyin 🤪 ama içinizde kalmasın iğne yutanlar fln haşlanmış patates yiyor sizde yiyin isterseniz
ElaEge Elfthh Bu bir kamu spotudur: BEBEĞİNİZİ MİDENİZDE DEĞİL RAHİMİNİZDE TAŞIRSINIZ YEDİĞİNİZ İÇTİĞİNİZİN DİREKT YOLDAN BEBEĞE ULAŞMASI İMKANSIZDIR teşekkürler 😂🌸
Reina Elfthh bebek elektirik süpürgesi değil ki direkt ona gitsin😅😅 çocuğunuzun beslendiği kısımla mideniz bambaşka yerlerde takılıyor merak etmeyin
Elfthh Sevde11 ayy sanırım benide linç edecekler soru için ama valla korktum direk ona mi gider diye 😁
Elfthh Rabiul hemende yiyecek durumumda yok anında yenmesi mi gerekiyor of of aklıma takıldı ay hiç gelmezdi aklıma aman ona gitmesinde 😁
Rabiul Elfthh kız bir şey olmaz 😂 ben içinde kalmasın diye dedim .Her yediğimiz gitseydi şimdiye kadar dana gibi olmuşlardı içimizde tutabilir miydik 😆
Elfthh Rabiul ay doğru sonradan da onu düşündüm de işte tövbe insan dusenmiyor algilarim duruyor galiba hormonlardan😁
Evhamlikurabiyeanne Yok bir sey olmaz bagirsaklardan cikar ben de gecen gün kaz yumurtasi yenir mi diye google de arattim burada sorarsam linc yerim diye korktum 🤣