Enen Pinkk444 yaaa tamda sorduğum soruydu . Çok sağ olun sevindim buna inşallah bizlerin de öyle olur . Siz de saglikla alin insallah kucaginiza 🫠🤲
Aisha777 Ebrulicim Merhaba bende 2 ay once yaptirdim tuplerim açik çikti eşimdede bendede sorun yoktu doktor aşilama önerdi yaptirdim şu an aşilamamin 6 ci gunu in se Allah iyi haber bekliyorum💗Senin içinde hayirlisi olur in seAllah💗😍
Ayseazsoyler Ebrulicim hsg sonrası hamile kalan çok kişi var canım bende onlardan biriyim hatta… bizde 2 senedir istiyorduk olmuyordu aşılama oldum tutmadı sonra hsg çekildim aşılama oldum çok şükür 7 aylık hamileyim bence aksatmadan başka bir doktora başvur
Pink- Ayseazsoyler merhaba hsg çekildiginiz ay hemen mi hamile kaldınız. Birde herhangi bir ilaç ya da çatlatma iğnesi kullandınız mı hamile kaldıgınız da yoksa o ay kendiliginden oldu mu
buse7272722 kizlar hsg ne demek? yurt disinda yasiyorum benimde 2 senedir bebek istegim var fakat olmuyor tüplerime bakildi ve 3 hafta sonra rahmine kamerayla bakicaz dedi oda narkozlu oluyormus acaba hsg o mu?
buse7272722 Pink- kizlar hsg ne demek? yurt disinda yasiyorum benimde 2 senedir bebek istegim var fakat olmuyor tüplerime bakildi ve 3 hafta sonra rahmine kamerayla bakicaz dedi oda narkozlu oluyormus acaba hsg o mu?
Ayseazsoyler Pink- merhaba hsg çekildikten sonraki ay hamile kaldım evet ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım aşılama oldum
buse7272722 Pinkk444 kizlar hsg ne demek? yurt disinda yasiyorum benimde 2 senedir bebek istegim var fakat olmuyor tüplerime bakildi ve 3 hafta sonra rahmine kamerayla bakicaz dedi oda narkozlu oluyormus acaba hsg o mu?
Pink- buse7272722 evet tüpler tıkalı mı degil mi ona bakılıyor anestezili yaptırdım ben sıkıntı yaşamadım
msaslaner Ebrulicim banada öyle demişti eşim varikosel amelıyatı olmuştu tek tüpü de kapalı çıktı suan gebeyim elhamdülillah 🤲🏻