Ykusdil Arkadaşlar doğum sonrası kullanmak için korse alırken nelere dikkat edeceğiz ? Mesela kaç beden🤦🏻♀️Bunu neye göre hesaplayacağız korse alıcam ama hiçbir fikrim yok acaba son aylardamı alınır ? siz ne yaptınız yardımcı olurmusunuz🌸Ayrıca kullanan ve markasından memnun kalanlar☺️
Zagrozunannesi Ykusdil belinizin en ince kısmından ölçüp ona göre beden ayarlıyorsunuz.. siz satıcıya söyleyin o sizi yonlendırır :))
Deletedmom00012 Ykusdil iki sene önce eczaneden yün korse almıştım onuda pek kullanmamıştım. 20 tlydi galiba o zaman 😂 takınca fiziğim nerdeyse eskisi gibi. İşimi gayet güzel görüyor yani 😉
reinamm Ykusdil yamuna korse tek geçerim. Tek kelimeyle müthiş bi ürün. Bedenini de müşteri temsilcisi beden ölçülerini sorup hanigisinn sana olacagını söylüyor:)
Ykusdil Zagrozunannesi ya aslında internetten almayı düşüyorum indirimede girmiş bu yamuna korse den baklım olmadı dediğiniz gibi dışarıdan alıcam☺️
Zagrozunannesi Ykusdil ne kadarmış korse ben A101 den aldım 10 lira dıye ama beğenmezdim ondan alıcam en ıyısı bende çünkü kullanan herkes tavsıye edıyor
Grycaglar Ykusdil Kesınlıkle yamunayı tavsıye ederım hamıle kalmadan once kullandım cok memnun kaldım sımdı dogum sonrası tekrar alcam ölcüleri bılmeden almanızı tavsıye etmem
Tugbaelmass Ykusdil arkadaş ordan aldı çok para verdi ablamda linakorseden aldı aynısı geldı😂😂😂fiyat farkı ucuk
Ykusdil Zagrozunannesi aaa ne güzel ya 10 tlmi çok iyimiş valla internette 200 tl indirmli işte sırf ünlüler reklamını falan verio diye cazip geliyor ama burda kullanan arkadaşlar olsa daha iyi olur tabi😊
Zagrozunannesi Grycaglar su an ıcın degıl zaten Doğumdan sonra 😂😂😂😂su anda tam vücutsunuz bel diye bi sey yok😂😂😂😂ay allah seni yaaa ahahaha
Ykusdil Grycaglar ayy süper demek memnun kaldınız peki siz netten mi almıştınız yani bulabileceğimiz dükkan varmı of beden olayı cok zor alırım bide olmaz yazık verdiğim paraya derim😢
Grycaglar Zagrozunannesi 😂😂😂 dogum sonrasıda olmıcakmıs gıbı bunalımdayım ınan 😭😭😂 tek umudum yamuna korse benımde oda inşallah normal dogum yaparımda hemen takabılırım
Zagrozunannesi Ykusdil kız 10 lira ama hiç bi işe yaramıyo 🤦♀️Ne 200 ü ya ben geçen gün instagram da 120 TL’yle gordum ama hatırlamıyorum sayfayı keske hatırlasam
Grycaglar Ykusdil İnstgramdan aldım canım ben yamuna korse sayfann ısmı cok kalıtelı gercekten bedende bende suan hıc kestıremıyorm hamıle oldugum ıcın dogum sonrası hemen bel ölcümü alıp öyle vermeyı düsünyrm zaten iki gün içinde geliyo
Ykusdil Grycaglar teşekkğrler cnm cok mantıklı olmadı doğumdan sonra alıcam hani diyorlar ya normal doğumdan sonra hemen takılıyormuş tabi normal olursa🤗 ondan ne olur ne olmaz önden alim demiştim ama dediğin gibi olacak🙏🏻
Zagrozunannesi Grycaglar hemen tak canım ben takmadım kilom gitti ama sarkma kaldı hiç boyle olacağını dusunmemıstım 😁😁
Grycaglar Ykusdil Ne demek canım bende öyle yapcam bide indirim onda ara ara oluyo dogum sonrasıda denk gelır mutlaka takp edersın 😘
Grycaglar Zagrozunannesi Normal dogurursam inşallah hemen takcam ama sezeryan olursam zor gibi 😞 toparlanmadımı hıc göbegnz 🥴
Zagrozunannesi Grycaglar toparlandı canım ama biraz sarkma kaldı fazla degıl sımdı mekik cekıyorum korse takıyorum iyi oldu gibi :)) sezeryan da da 1 hafta sonra takıyorsunuz lütfen ıhmal etmeyın hayırlı doğumlar :))