Aymirac Doktora özellikle soruyorum 16 haftadayım daha çok erken diyor ama uştrosan da bak bu kolu eli bacağı herşeyi gayet normal suyunda çok iyi diyor cinsiyete gelince detaylıda öğrenirsin ve ultrosan da çok güzel gösteriyor gayet mükemmel 
Esmam_ela25 Aymirac bence kız kızlarımda devlet hastanesi eveleyip geveleyip söylemdiler bir türlü ama oğlumda daha 15 haftalıken direk erkek dediler çok saçma bir durum gördüysen söyle yanı 😬
BADE38 Aymirac Benim bebişim de ayaklarıyla kapattı göremedik 18. Hafta kontrolüm var inşallah gösterir 😂 Bu arada çok sevdiğim bi abla var 5 aylıkken çocuk cinsiyetini gösterdi 5 ay asla göstermedi 😂😂 erkek çıktı
Sevcan62 Bende 17. Haftadayım özel hastaneye gidiyorum ve hala kesin birsey söylemediler kız dedi ama kesin değil diyo anlamadım gitti
Aymirac Esmam_ela25 evet valla insan merakından çatlıyo bak sağlıklı olsunlar yeterki ama insan gene merak ediyor
Sultan45 https://mutluresim.com/image/zQCdO9 bizimde cinsiyette tahminde bulunabilir misiniz
neanladinyurdagull Aymirac Net olmadan birşey demek istemiyor olabilir.Zaten 16. Hafta kesin sonuç için erken ki nedir bu acele cinsiyet cinsiyet