Momybaby Kızlar, baş ağrısı dayanılmaz noktaya geldiğimde yada grip olduğumda sadece parol içiyorum doktorumunda bilgisiyle , ama etraftakiler onu da içmemek gerekir diyip doktoru bile suçlayanlar var, cidden insanın psikolojisini bozuyorlar
OnurBurcu93 Momybaby ağrı çekmeniz daha kötü bebeğiniz için hiç merak etmeyin bir sorun teşkil etmez migrenim olduğu için ilk gebeliğimde doktorum onaylı arveles bile kullandığım zaman olmuştu
myangelson Momybaby hamilelikte tek kullanılan güvenli ağrı kesici ilaç paroldur. Çok zorda kalınca farklı ilaç bile kullanabiliyorsunuz. cevredekiler çok biliyorsa tıp okuyup doktor olsun
aslhnkrts9 Momybaby ben böyle durumda kendi doktorumdan başka hiçbir kimseyi dinlemiyorum kocamda dahil 😂 miyomum var iki kere ağır grip geçirdim hepsinde de içtim parolu bazen iki tane peşpeşe içirdiği oldu doktorumun
merimiri Momybaby o ağrının ne olduğunu bilmeyenler tabiki konuşurrr yıllardır migren ağrısı çeken bir insanım dayanılmaz olduğunda parol içiyorum diğer türlü hayata devam etme şansım olmuyor zaten