ozlmmmgni Kızlar ıkı gundur bebeğim hareket ediyor ama nadir eskısı gibi değil biraz azalma var ama her hangi bir sancım yok doktorumda yurt dışına tatıle çıkmış soramadım hareket var ama eskısı gibi değil normal mi
Buseamaikizlerburcu ozlmmmgni bnde 40 im bikac saate gidecem acile baksinlar bir bugun az hareket etti simdi ediyor aslinda ama bir haftadir gitmiyorum doktora
TubaSerinkaya ozlmmmgni benim 39+6 dayım ve nişanom. Geldi doktor hareketleri eskisi gibi olmazsa mutlaka hastaneye gel dedi
Bella Ben 37+3deyim. Doktorum sadece senden hareketlerini takip etmeni istiyorum dedi, azaldığı an gel dedi. Bence gidip baktırmalısın. Ben geçen gece 2 saat hareket etmediği için gece1de gittim nst ye girdim. Dpktorunun yurtdışında olması önemli değil. Sen bebeğine bak.
ozlmmmgni Bella hiç hareketini almasam zaten durmam ama arada ediyor bide eşim yeri daraldı normaldir diyo az önce o elledi ona tepki verdi sadece eskisi kadar sık hareket etmıyor genede gitmeyi düşünüyorum saolun☺️
ozlmmmgni Buseamaikizlerburcu bende gitmeyi düşünüyorum birazdan ağrın var mı senın ben en son perşembe gittim herşeyi iyi demişti ama hareketi bana az gelıyor
YagizAsyaMom ozlmmmgni benim doktorum en küçük haraket azalmasına gelmen lazım diyor her muayenede aslında bir hastaneye gitseniz iyi olur
ozlmmmgni YagizAsyaMom hateket ediyor ama eskısı gibi sık değil yeri daraldığı için sanırım hiç etmese durmam zaten
ozlmmmgni YagizAsyaMom perşembe gittim doktorum suyu yerinde hareketi iyi sancın pek çıkmamıs bebeğin kafası daha tam inmemiş aşağıya dedi