Aysegul34ey Kızlar benim oğlumun alnının ortasında burnun üstünde damar var ardı erkek diyolar ben inanmıyorum hurafe diyorum ama kaynanam erkek diyo doğrumu acaba yaşayan varmı
Emel_34 Aysegul34ey şey diyorlar eğer doğan çocuğun burnun üstünde damar görünüyorsa ardından doğacak çocukta erkek olcakmıs
Sermec27 Aysegul34ey ikinci oğlumun alnının ortasında damar vardı üçüncü oğluma hamileyim ya tesadüf ya da doğru 🥰
Dmndmn Aysegul34ey Melek öpücüğü de diyolarmış benim oğlumun da doğunca alnında vardı böyle morarıklık gibiydi 2,5 yaşında şimdi geçti 😃 Hamileyim ve yine erkek bebek bekliyorum 😃
Gul_pempe23 Aysegul34ey oglum 3 yasında bebeklıgınden bellı vardır halada var😀 ve uc senedır goren herkes yabancı tanıdık akraba herkes ardı erkek dıyıp duruyo😀 suan 9 haftalık hamıleyım bakıcaz erkekmı kızmı🤭🤭
Aysegul34ey Gul_pempe23 aynen bende 7 haftalık hamileyim bakalım doğrumu çıkıcak merak ediyorum birbirimize haber verelim 😂
Gul_pempe23 Aysegul34ey merhaba cınsıyetını ogrendınızmı acaba☺️Bızım erkek ıkıncı oğlu gelıyor☺️Damar herhalde dogrumuş😛😛
Selothatun Aysegul34ey ay oğlumunda var bende şurada bekliyim 😂 2 erkekten sonra kıza hevesliydik ama bu postla yıkıldım ( tabiki önce sağlık)
Aysegul34ey Gul_pempe23 öğrendim doktorum kız dedi ama dahada göremedim☺️ 29 haziran detaylıya giricem ordada kız çıkarsa siz hatırlatın yazarım sonucu☺️
zelis63 Aysegul34ey canm annemde ilk oğlum doğduğu zaman karnına bakmıştı göbeğinden özel bölgesine inen bir çizgi vardı dedi bunun üstüde erkek ben yok falan çektim pek inanmam ama 2. Hamileyim oda erkek gerçekten yani ondan mi bilemem ama
Mzzz zelis63 benim kızımda göbeğinden özel bölgesine inen çizgi var ama 2. De kız burnunun üstüne morlukta vardı 😂 tamamen hurafe