gulsenmstf ftmm38 evet gittim doktor cidden konuşkan ilgili sürekli sizinle konuşuyo bebeği detaylıca ne nedir syluyo ben memnun kaldim
gulsenmstf ftmm38 Yo hayır normal.kahvalti yaptım ona rağmen çok hareketliymis normal ultrason gbi bnce çikolata alası yok hareketsiz olsa bile bı şekilde her yerini inceliyo
gulsenmstf ftmm38 yok ekranda bebeğin sarı goruntusunu yüzü belli olanları telefondan ekranı çekmişler watsapdan attılar rapor için kağıda yaziyo ultrason aliyo küçük resmini bebeğin siyah ekran o şekil veriyo sonuç raporunu
Barlas_mom ftmm38 Diyarbakır Ece öcal 👍👍 internete yazıp numarasını arayıp adres ve fiyat bilgisi alabilirsiniz baya uzun ve detaylı bakıyor
Dbdmr ftmm38 kesinlikle irfan külahçıoğlu. Bir sağlıkçı olarak kendisine gidiyorum içim çooook rahat…
Cmc1-kfkfk Kızlar diyarbakır da Dr özgür ozkul var kendi kliniği var çok temiz ve güzel biyer ben orada detaylı muayene olmuştum
Ceed_mom İrfan beyin takipli hastasıyım bingolden gidiyorum serklajimi da yaptı 2 kez de detayli ultrason için gittim öneririm işinde çok iyi bir doktor
rosatue Ceed_mom merhaba, irfan beyin rutin kontrollerinde muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?