Yagmurata24 İndirim var ve gözüme güzel geldi kizlar ama emin olamadim, kullanan varsa deneyimlerinden bahsedebilir mi?
Ecemsi Yagmurata24 canım bende 8 in1 var gayet kullanışlı kanz la yoykoyla aynı hatta kurulumunu kendim yaptım şuan 32.haftadayım erken doğum riskim olduğu için hazırladım herseyi fotograf atayım.bakın😊
Yagmurata24 Ecemsi Çokk beğendimmm çok tok duruyor hayırlı olsun öncelikle 👏🏼 Ben de 5in 1 e bakıyordum ama bunda alt açma ünitesi ve cibinlik var diye daha mantıklı geldi şu anda 😍 Yatağı nasıl peki kullanışlı mi?
Ecemsi Yagmurata24 yatağı geldiğinde bana ince geldi size de gelebilir ama koyduğumda iyi durdu zaten çocuk sadece yatakta yatmayacağı için sorun etmedim ekstra yatak almaya gerek duymadım açıkçası battaniye vs koyarım diye düşünüyorum 😊
Yagmurata24 Ecemsi Evet ben de öyle düşünuyordum bi de ilk etapta Umay’in reflu yatağını almıştım onu da yerlestiririm içine ilk 3 ay park yatağın içinde reflu yatağı ile yatar, sığar inşallah 😁
Ecemsi zhdcck yatağının naylonunu çıkarmadım daha ama normal yumuşak yatak yani hışırdama yok pamuksu