merylii_ Kızlar özellikle normal doğum yapan arkadaşlara soruyorum, kaçıncı haftadan itibaren doğuma fiziksel hazırlık yapmaya başladınız, hurma, ananas, ahududu çayı, pilates topu ile egzersiz, aksak gebe yürüyüşü, merdiven inip çıkma, ördek yürüyüşü vs…
tatlibebegim_ merylii_ diğerlerini bilmiyorumda günde 3 4 tane hurma yiyorum ben ama canım çektği için doğum için değil😅
Boncukk123 merylii_ ebeleri takip ediyorum ben canım 36 hafta erken deniliyor 37 den itibaren saydıklarını yapabilirsin çünkü her an doğum başlayabilir ve 36 da da küveze girme ihtimali var 37 tam 9 aylık oluyor
merylii_ tatlibebegim_ benim de canım istiyor da valla herkes yeme yeme açılma yapıyor diyo korkudan yiyemiyorum
Asure123 merylii_ o kadar basit olsa son haftalarda yiyen herkes anında doğururdu ama gördüğün üzere doğuramıyoz 😂😂
Asure123 merylii_ benim kendi ebem 32. Haftadan itibaren günde 7 hurma yememi söylemişti. Bayağıdır yiyorum yani. Şu an yaptıklarım (37+6) günde 1 dilim ananas, 7 hurma, göğüs ucu masajı, korunmasız cinsel ilişki(mümkünse hergün), sıcak duş, 2 fincan ahududu yaprağı çayı, 1 fincan adaçayı, perine masajı, 2 günde bir uyurken perine bölgesine zeytinyağlı pamuk koymak. Ve egzersizler önerilmişti ama hepsini yapamıyorum
merylii_ Boncukk123 benim daha var zaten 30+2 ama en azından öğreneyim dedim, beler yapılmalı ne zaman yapılmalı diye
Boncukk123 merylii_ anladım canım haklısın bunlardan herhangi birisi rahmini yumuşatıp doğumu tetıkleyebilir o yüzden 37.hfta itibariyle başlayabilirsin evet yaptığın gibi tabii ki etki etmeyebilir haftalar bulabilir ama bu varsayım sadece o yüzden 8.ayını doldurmuş 9.ayına girmiş ol başlarken 🌸