rumeysa_mom myangelson evet canım ben ilk evlendikten bir kaç ay sonra gitmiştim doktor bana d.k. hapı verdi kullandığım ay adetim bir gün de erken oldu hatta ama ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra eski düzenine döner mi acaba onu merak ediyorum
myangelson rumeysa_mom bazen düzeliyor ben doğumdan sonra düzensiz yoğun kanamayla gittim 3 aylık doğum kontrol hapı gibi bir hap verdi ondan sonra düzene girdi bir tek bu ay işte 50 gün oldu onda da sanırım prolaktinden dolayı gecikti
rumeysa_mom myangelson bu arada bana hormonların düzensiz dedi ama e nabızda baktığım bütün sonuçlar temiz bende anlamadım ama belki doktorun sistemi farklıdır
myangelson rumeysa_mom sistem farklı olmaz enabizda nasıl verildiyse öyle görür doktor aynı sonuçlar olur yani. Referans aralığını zaten hastaneninkine göre yaziyorlar. Fotoğraf atar mısın bir bakalım
myangelson rumeysa_mom değerler normal bir tek lh yuksek benim de bu civarlarda çıkmış dunku tahliller lh normal 3.2 prolaktinim yüksek 29.9 çıkmış onun dışında bütün değerlerimiz çok yakın
myangelson rumeysa_mom prolaktin için henuz konusmadim 1 hafta sonra bir tahlil daha çıkacak onun sonucuyla beraber soracağım
myangelson rumeysa_mom sanırım olabilir. O da pcos varlığına işaret ediyor zaten. Benim ilk pcos teşhisi konduğunda lh çok az yüksekti ultrasonda koymuştu tanıyı sonra da lh yüksekliği de pcos u destekliyor zaten demişti
rumeysa_mom myangelson olabilir canım bana bir tane daha ilaç verdi sanırım o da pkos içindi resmini yükleyeyim sende bak bir