1bebe1meow Selam kızlar ben çok sabırsız biriyim 4. Ayımdayım her şeyimi almak istiyorum ama herkes acele ediyorsun bebeğin kilosu belli değil diyor ve kişisel bakım şeyleri olsun beşik olsun anakucağı olsun şimdi alma diyorlar malum hem ben sabırıszım hem fiyatlar her geçen gün ikiye katlanıyor siz alışverişinizi ne zaman yaptınız 🥹🌸🤍👼🏻
Minikcicek 1bebe1meow Bencede başla hepsini aynı anda almak zor olur yavaş yavaş tamamlamak daha mantıklı. Kıyafeti son zamana bırakmak mantıklı olabilir
btytgy 1bebe1meow ben ücüncü ayımda başladım hem cinsiyet belli olmuştu hem de yılsonu indirimlerine denk geliyordu. Yeni yıl zammıyla almak istemedim hem yavaş yavaş almak daha kolay olur diye. Beşiği bebek arabasını almıştım 3-3.5 aylık gibi iyi ki de almışım bi yandan da kıyafetleri almaya başladım o aralar şimdi bitti sayılır eksikler ufak tefek şeyler kaldı bebişi bekliyoruz 🌸 4 ay baya olmuş bence sizin de Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
imbrosmerve 1bebe1meow 4.ayınızdasınız artık nesi erken?😂 ekonominin hali belli… seçimden sonra daha da zamlanacak her şey hepimizin tahmin ettiği üzere… Bence gayet başlamak için ideal zamandasınız🌸
MorKelebek54 1bebe1meow sunun surasinda kalmis 5 ay doguma. Ne zamn alman gerekiyomus. Son iki ayi sil kafandan zaten iyice agirlasiyosun digru duzgun bisi yapamaz hale geliyosun e kaldi geri 3 ay. 3 ay da butun herseyi tamamlaman bence cok zor. 14. Haftamdan beri hala daha bitiremedim eksikleri (32 deyim) bence biran once basla o yatagi arabayi fekan oncelikle hemen al fiyatlar cok degsiisyi maalesef. Sonra ivir zivirlari al deterjani nabyo kuveti ates olcer vs geriye bi tek kiyafetler kalsin onlari tek gunde magazalardan alirsin toplucam ama o ivir zivir bitmiyo. Ben simdi diyeum ki keske hamileigimi ilk ogrendgimde o ivir zivirlara baslasaydim diyirum ama boyle olcagi varmis artik yaocak bisi yok
Rabiul 1bebe1meow ben 14.15 haftamdan öncede olabilir başlamıştım yani 21. Haftadayım çoğu şey bitti her şey zamlanıyor hangi birini yetiştireceksin ? Son aylarında belki yerinden kalkmaya halin kalmayacak alışveriş nasıl yapacaksın herkes konuşuyor ama boş konuşuyor alabiliyorsan büyüklerden başl
bahocum 1bebe1meow 22. Haftamdayım bebek arabası, ana kucağı, puset, tekstile dair her şeyi (giysi, örtü, salya bezleri vs) aldım. Zaten alınacak şeyler hiç bitmiyor ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi