Armgn Selam kızlar suan bal kızımla yan yanayız size hikayemizi yazacağız 19 Aralık tarihinden itibaren 2 cm açıklıkla her iki günde bir kontrole gittim nstler çatı muayeneleri hiç bir değişiklik olmadı ne sancı ne ağrı bu arada 40. Haftaya doğru ilerliyorduk en son 26 Aralık günü doktorumla görüştük resmî tatiller oldugunişin ve 40.haftaya girdiğimiz için tedirgin olduğumuzu sezaryen olmaya karar verdiğimizi söyledik günümüz saatimiz belli evimize geldik 28 Aralık Cuma günü saat 9 da hastaneye gittik beni hazırladılar sonra 11 e doğru ameliyathaneye indim belden iğnemi yaptılar biraz hissettim ama bişey olmadı sonra 5 dkda hiç bişey hissetmedim ameliyathanede şarkılar makaralar döndü sonra bir baktım küçük prenses çıktı bir çirkin 😄 tam 11 de doğdu 50 cm 3380 gr temizlediler giydirdiler yanıma getirdiler gerçekten de yanağıma değince sustu Harika bir an kendimi unutmuştum sonra benim dikişler bitti yawrumu kucağıma verdiler sedyeyle beraber çıktık uyuşukluk devam herşey çok güzel kızım hemen emdi sütüm de geldi şükür 2 saat sonra ameliyat yerinde bi yanma oldu doktorum hemen küçük bir serum taktırdı geçti şükür bidaha o derece canım acımadı 2 gecelik bir pijama almıştım yanıma 2 geceliği giydim pijama rahatsız etti giyip hemen çıkardım ufaklık için 6 takım aldım 2 tane kullandım ama kusmadı terlemedi ben temzilensin diye değiştirdim depend almadım çokta eksikliğini hissetmedim hasta bezi ve pedle idare ettim hasta bezi yürürken rahatsız ediyor ped daha iyi oldu Doğum yapalı 24 saat oldu yanmam devam ediyor az az ama artık yavrumla ben ilgilenebiliyorum 😊 hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allha yardımcınız olsun canlar
Bushra21 Armgn gözünüz aydın hayırlı evlat olsun ALLAH analı babalı büyütsün darısı başımıza hayırlısıyla