1zehratun Su içiyorum dut kürü falan fayda etmedi artık yanmalar başladı , tavsiye ettiğiniz bir şey var mı
Aybukeninannesi01 1zehratun üromisin saşe şeklinde olan var onu kullandım ben ayrıyetten ondan önce dr antibiyotik yazmıştı dr danışın üromisin etkili oldu
Merveee1996 Aybukeninannesi01 ben kullandım üromisini fayda etmedi bana hala daha devam ediyor enfeksiyon 🤔
06Pembemavi80 1zehratun urocare yazmıştı bana tek poşet suyla içtim düzeldi. Sağlık ocağından yazdirabilrisiniz bence💁🏻♀️
zmra12 1zehratun ben antibiyotik ve üromisin kullandım gebe kalmadan önce de benim rahatsızlığım vardı gebelikte daha çok arttı sadece su ile geçiyor bol bol su başka bişey geçirmiyor maalesef günde 3 litre su iç dedi doktorum anca öyle rahatlıyorum
zmra12 1zehratun inşallah geçer bende yaşıyorum inan ama su iyi geliyor çok şükür arada oluyor sadece Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Beybitooo 1zehratun suyla enfeksiyon farklı oluyor doktor su içiyorsun yeteri kadar dedi sonuçlarına bakıp ama hala enfeksiyon var antibiyotik başladı sağlık ocağına gidebilirsiniz
Pamuk 1zehratun Bırakın şu dut suyunu bilmem neyi güzel.bir doktora gidip tedavi olun.Enfeksiyondan erken doğum yaptım.Hamilelikte alternatif tıp denemeyin. Benim de sizin gibi dut suyu içtikten sonra arttı enfeksiyonum.
mutlubibekleyis bende de var tedavi olsa da doktorum en çok şu içmen iyi gelecek dedi başka bir şey yapılmıyor zaten inatçıysa alternatif tıptan bir şeyler kullanacaksanız da doktorunuza danışın önce bence
BirAskMasali1323 mutlubibekleyis Bendede hamikeliğimden önce uzun zamandır var enfeksiyon bi türlü geçmedi geçen hamilelipin ilk muayenesine gittiğimde doktor dedi ilaç yazmama gerek yok bol bol su iç enfeksiyon için
Momofelisa 1zehratun kusurabakmayın ama doktorunuza danışıp sizw özel uygun bir tedavi izlemek yerine buradan hangi ilacı alayım diye hiç tanımadığınız insanlara sormanız çok garip geldi bana. Gebelik bu şakaya gelmez. Sonra çok üzülebilirsiniz..
1zehratun Momofelisa cuma günü denk geldiği için geçici olarak bir şey sordum her denileni yapacak değilim sadece bilgi edinmek amaçlı sordum doktora elbette gidicem