Deletedmom667 Tgt 2 dürümü yemişsin zararı varmı diyorsun yemeden sorsaydın keşke weya ucundan ısırsaydın canın o kdr cektıyse neyse İçinde çiğ et varsa yemeyin derler
Aysebkr1258 Tgt etsizse eğer hiç bi zararı yok canım kafana takma bende yiyorum çok sık yememeye çalış içinde baharat yoğun olduğu için miğde ağrısı yapmasın
Senemseninle Tgt canım pişman olacak bisi yok kötü bisi yapmamissin etsiz dır büyük ihtimalle ye gitsin ben cigkofteyle hamileligini geçiren bir sürü insan tanıyorum hepside gayet sağlıklıcocuk getirdi bu kadar herşeye takınca başka bir yerden çıkıyor sorun boşver
Misafirim Ay bende 4 haftalik hamileyim hep çiğ köfte canım istiyor yiyorum merak ettim bebeğin cinsiyeti nedir
emel16 Benim de çok canım çekiyor yaaa etsiz olanı alıyor eşim o yerken ucundan biraz biraz bende ısırıyorum taö bir dürüm yemeye cesaret edemiyorum zararı vardır diye yoktur demiii👀
Nursen21 Tgt valla şaka gibisin tatlım 🤪 Çiğköfte den ne olacak ki Millet neler neler yiyor Çiğköfte çok masum kalıyor
Pinarclk Tgt dısarda yapılanlar hijyenik değil. Bir de çiğ yumurta ve katkı maddeleri var. O yüzden bence artık yeme. Normlde ben de cok severim ama yemiyorum. Evet dısardan yediğimiz hersey sağlıksız ama inanın bu daha elverişli mikrop olayına
payidar O kadar bulgurlu şeyler yiyorum ki çiğköfte ve kısırın delisiyim 😂süreklide yerimmmmm 😊 afiyet olsun 🥰