Dnmzzeda iremmmuyannn Valla ya bende 2 ay almadım sonra başladım almaya 56 ile başladım Şuan 72 kiloyum 38.haftdayız 😃
Gulluuuuu iremmmuyannn 27 haftlıgım 13 kilo aldım maalesef alınıyor herkesin bünyesi bir değil ama benim bebeğimde kilolu
Ebruucar Nickbilmemne ben mideden ameliyatlıdım 2022 de zaten çok yiyemiyorum aynı düzende ilerleyince almadım hiç hep verdim kiloyu yediğim de bebeğe yarıyo bana faydası yok☺️
Edaacar-ozkan iremmmuyannn valla bende biliyorum nasıl kilo almıyorlar yemiyorlar demekki yada sağlıklı besleniyorlar🤣
Rabiul iremmmuyannn 48 ile hamile kaldım 52 kiloydum geçen hafta muhtemelen kilo aldım hissediyorum çünkü ağırlaştığımı , dediğiniz gibi ilk 3 ay hiç kilo almadım 3. Ayın sonunda 4. Aya girerken başladım almaya
Rabiul iremmmuyannn bende öyleyim bacaklarım kollarım hala incecik göbek ve göğüslerim çok ağırlaştı kendimi ağır hissediyorum gören hiç kilo almamışsın diyor ama ben kendimi ağırlaşmış hissediyorum
OnurBurcu93 iremmmuyannn hamileliğimde toplam 18 kg aldım sonrasında gidiyor hepsi son iki üç ay hızlı alınıyor