snowglobe Dygudamla81 38 hafta dolunca doğum yapıyoruz dedi. 11 temmjz tam 38 hafta ama bi kaç gğm daha bekler mi bilmşyorum
Dlar esss_92 başladınmı alışverişe canm nelerden başladın bende bu ay büyükleri bitirmeyi düşünüyorum yetişir umarım insan zaman geçince telaş ediyor
esss_92 Dlar canım ben ufaklık yani sıfır üç ay olan eşyalarını hallettim sadece bir havlu takımı kaldı büyük parçalar da Allah izin verirse oda takımı yapmayı düşünüyorum ama bebek arabası Puset falan bunları henüz almadık
Dygudamla81 snowglobe bende biran önce doğsun istiyorum hamileliğin tadını çıkartıcak bi durumda değilim pek ondan galiba
Skrnysn ressamanne_ Benimde detaylıya daha girmedim ama devlet hastanesinde detaylıda bebeğin yüzünü felan gösteriyorlar mı merak ediyorum bide doktorum emin olarak söylemedi ama erkek gibi dedi bacak arasını açmadı ama yandan küçük bi çıkıntı gösterdi detaylıda cinsiyetini sorsam söylerlermi acaba 🙂
esss_92 Skrnysn söyler cnm bn 20 ci hafta da devlete gittim detaylıya eşimi almadı foto vermedi hiç bsey görmedim 23 de özele gttim
Skrnysn esss_92 Bende 23.haftamda sıra bulabildim doktorum tahminde bulundu ama net birşey söylemedi inşallah detaylı ultrason da kesinleşir 🙏🏻
mucizebebek_111 esss_92 22+1 15-18 temmuz gibi, haraketleri yeni yeni hiss ediyorum bambaşka bir duygu, hazırlıklara daha tam başlamadık😇🌺
Mihrapozkann esss_92 bugün tam 24 haftalık olduk ikinci gebeliğim sezaryen olacak aynı hazırlık olarak sadece sallanan ana kucağı aldık emzik vs ve 3 4 takım kıyafet
1zehrs Bugün 24+3 olduk daha hiçbirşey almadım nerden başlayacağım bilmiyorum kafam karıştıkça erteliyorum bi başlasam devamı gelecek 😅 Temmuz 4 gösteriyor uygulama bakalım ne zaman gelir
Kalbiimde2can Hlimee bende yengecim büyük oglumda yengec 01.07 dogdu simdi 7 yasinda.. Cok duygusal Merhametli Vicdanli Alingan 😅
esss_92 Kalbiimde2can bn balık Burcu’yum beni tarif etmişsin kızımda yengeç olacak inşallah ana kız ağlar dururuz artık 🤦🏻♀️
Selensse Benim 28 Temmuz Aslan olucak 🧡 hazırlıklar deseniz kıyafetler hazır oda aldık daha gelmedi beşik araba vs aldık sadece yerleştirme işlemleri kaldı gibi ve benim ihtiyaçlarım