Anne8- Kızlar merhaba etlik şehir hastanesine gidip cinsiyeti orada öğreneneniz varsa kaçıncı haftada söylüyorlar ne zaman öğrendiniz acaba 2 hafta sonra 4 aylık oluyoruz ve kontrol var gittiğimde söyler mi ki genelde geç söylüyorlar diye duydum da
mombarbie_ Anne8- bebeğin durumuna bağlı bana 12.haftada kıza benziyor demişti doktor 14.haftada nipt testi sonucunda öğrendim ama 16.haftada ve detaylı ultrason haftasında da kız olduğu söylenmişti
Anne8- mombarbie_ 12. Haftada ikili taramada ultrason ile bakarken sordum ama daha çok erken dedi başından savdi hiç cinsiyete dair bişey söylemedi eğer çok çok geç söylüyorsa hepsi dedik özele gidelim öğrenelim en kötü diye konuştuk eşimle de birde buradan sorayım dedim 🩷🪷
Hayalgokce Anne8- 4 aylikken söyleyebilir 12 haftalikken falan tahmin etse bile malesef kesinliği yok onlarda bu yüzden söylemiyorlar çünkü erken haftalarda kiz ve erkek cok benziyormuş
mombarbie_ Anne8- ecem dilan duman var randevu bulursanız alın gidin Bi derim video falanda çektiriyor ekranı baya ilgili samimi görürse cinsiyeti söyler