neanladinyurdagull Duygu0621 Biz çok eğlenceli bir çiftiz inanıyorum ki bu ortamda büyüyeceği için çocuğumuzda bizim kadar eğlenceli rengarenk olucaktır.Babamız 30 yaşında ama canımızı sıkıldıkça akşamları kalkar garip garip dans ederiz örneğin geçen gece 2 ydi bi story izledi semmamme halayı çalıyordu beni kaldırıp halay çektik deli gibi.4 yaşında oğlum var sese kalkıp dediki hoppalaa napiyonuz baba. 😅Etrafımda Çilek ismi yok ama Kiraz ismi olup 64 yaşında bir kadın var o kadar şıkır şıkır ve şekerki çok da hoşumuza gitti.Biz meyve ismi koyalım diye değilde.Eşimle sihirli annem izliyorduk o sırada ben hamile olduğumu öğrendim orada da çok tatlış Çilek adında bir kız vardı.Kız olursa Çilek erkek olursa Uzay dedik.Cinsiyet öğrendiğimizde kız olduğunu duyunca çok sevindik çünkü Çilek e bayıldık.Eminimki kızımızda çok sevicektir.Kulağına 2 isim okuduk.Biri Çilek diğeri ise daha anlamlı lakin onu kimseye söylemiyoruz.Allah katında anlamlı isimle çağarılması için
Duygu0621 neanladinyurdagull nazik açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim hep merak etmişimdir böyle isim koyanları , meğerse arka planında çok güzel hayatları varmış maşallah size nazar değmesin 🌹 inşallah hayat boyunca rengarenk olursunuz 🥰
neanladinyurdagull Duygu0621 Amin inşallah çok teşekkür ederim.Tüm bebislerimiz sağlıcakla büyüsün inşallah 🌺
BirAskMasali1323 Ruyafilazi Poyraz ismini bende çok beğeniyorum ve biz eşimle sevgiliyken o zamandan beri hep bi oğlumuz olursa adını Poyraz koyalım diye konuşmuştuk ve aradan 7 yıl geçti rabbim nasip etti şuan yeniyim ama cinsiyeti erkek olursa Poyraz düşünüyoruz işte🥰
Nurincbyrz delibirhatun297 neden leo ve Sofia sadece merak ettiğim için sordum ikiside çok güzel isimler sağlıkla gelsin 🙏🏻
delibirhatun297 Nurincbyrz ben ve ailem yabancı ve ailemde türkçe bilen başka kimse yok o yüzden türkçe isim yanında yabancı isim de istedim. Hem olur da ilerde yurtdışında yaşarsak yada bebeğimiz gitmeye karar verirse yabancı isimle o kadar sorun yaşamaz diye de düşünüyoruz 🥰
BurcuY92 mombarbie_ Leyla’mı çok yakın zamanda kucağımıza alacağız inşallah. Siyah saçlı güzel kadın demek, güzel kızım geliyor :)
BebekHrcn mombarbie_ kızım; Azra Eda Oğlum; Bilgehan Zeyd 11 haftalık hamileyim cinsiyet belli değil 😊
ikibaloglanannesi Oğlumun adını babasının adından esinlenerek koydum. Eşimin adı Aykut❣️ Oğlumun adı Kutay💙 Anlamı ise uğurlu ay , kutlu ay🌙 Şu an 13 aylık🧿
nurcan355 mombarbie_ Alânur: • bin tane gün,bin tane güneş • çok renkli,parlaklık • fevkalade,çok üstün,aydınlık,parıltı • nur üstüne nur
busdol11 4,5 yaşında kızımın adı Dolunay Liya 💕 Şuan 9 haftalık hamileyim daha cinsiyet öğrenemedik ☺️
ZeynepDuru17 mombarbie_ iki kızım var büyük olan yağmur ikincisi Sudenaz üçüncü sezeryan olcam inşallah 30 haftalık olcam erkek dedi doktor dönmez inşallah onuda poyraz düşünüyorum değişmezse inşallah 🤲🤍