Figennn Hbsanneoluyo 31+3 bende ayniyim🔥 haftaya doktor kontrolum var ilac isteyicem artik. Soguk sut, salatalik cig badem fln deniyorum ama pek bi fayda etmiyolar
Burcu582 Hbsanneoluyo banada ilaç verdi ama bi faydasını görmedim ılık süt içiyorum ballı geceleri az rahatlatıyo ama tekrar oluyo hiçbir çözüm bulamadım yani kimisi gaviscon diye şurubun iyi geldiğini söylüyor ama denemedim
Hfoz Hbsanneoluyo bnde öyleydim am doktor şurup verdi çok rahatladım boşa çekmişm o kdar ağrıyı dedım
Elner Hbsanneoluyo mide yanmasi ichin bana da doktor ilach verdi chok iyi tesir ediyor San ki hich yememish hissi yaratiyor
Zhraaltun Hbsanneoluyo ya bu migde yanmasi nasil oluyi🤭 31 haftaligiz ya yanıyo bn bilmiyorm yada ne bileyim 🤗 bide bu migde yanmasıyla bebgin saçı cikiyo olayi nekadar dogru bnmki kel mi olck acba
Yenianne25 Pulcet diye bir ilaç verdi doktor günde bir tane içiyorsun mis gibi. Benim de denemediği bir şey kalmamıştı gaviscon da kar etmiyordu. Doktorunuza danışın bence. Çok faydasını gördüm ben