Suzan-5656 Kelebek2021 bende yaşadım canım Protestan ve fitil kullandım 1 haftaya kadar azar azar lekeler geldi sonradan kesildi
littlechick Kelebek2021 Bende yaşadım bunu adet görmüş gibi kanamam vardı. Öncelikle kaç haftalıksınız? Farklı doktorada görünün bence. bir tanesi benim kanama alanlarımı göremedi progestan iğne verdi diğer doktor prolukton verdi daha etkili olduğu için
Kahverengi Kelebek2021 kanamadan dolayı hastanede yattığım zamanlar bile oldu sadece tuvalet için kalkıyordum şuan oğlum 2,5 yaşında stres yapmamaya çalışın stres kanamayı artırıyor maalesef
Kelebek2021 Suzan-5656 çok sancılı ve ve kanamalı şuan sizinde öyle miydi doktor kanaman artarsa kullanma progestan dedi
Ebrar042 Haftaya kadar yoğun kanama ve lekelenme yaşadım elhamdülillah 23 haftalık olduk kanamanız var ise fitil olarak değil ağızdan alabilirsiniz progestanı
Kelebek2021 Kahverengi stres yapmıyorum ama çok kötü hastalandım salgın var şuan heryerde o da ağrılarımı çok tetikliyor
-melikee Bende 21+1 im ilk cinsel iliikiden sonra geldi kanamam sonra durdu doktorum ilaç yazdı dün tekrardan WC girdim ve kanama geldi çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum