incitanesii etonur Nurcann111 canım nasılsın kalp atışını duyabildiniz mi biz bugün gittik duyamadık haftaya tekrar çağırdı üzüldüm ben de
Nurcann111 incitanesii canim ben cuma günü gittim dayanamadim normalde bayramdan sonra gidicektim oyle demislerdi.. bebegi gördük vajinal muaynede kalp atisida vardi doktor dinlememizi tavsiye etmedi ısı veriyoruz bebege dedi daha cok kucuk dedi ama ekranda bize kalp atisini gosterdi..
bebisliozlem Nurcann111 ya canım senin adına çok sevindim senin gönderilerini görüyordum burda 🥰 birbirimize dua edelim benim doğuma sadece 17 günüm kaldı 🥹 inşallah ikimizde bebeklerimize kavuşuruz biz finale doğru koşuyoruz 😍
incitanesii Nurcann111 benim de kasıktan baktı kalp atışını duyamadı küçük dedi seni de darlıyorum ama aynı zaman ya transfer tarihi o yüzden ne kadarlık gördü bebeğini ölçü olarak
etonur Ceos0403 bı belirtin felan var mı kuzu ya bende hiç belirti yok kanda vermedim ya daha bı korkmuyor değilim
Emel5805 etonur belirti aramayon arkadaşlar belirti olmuyor ilaçların yan etkisi genelde belirti olmayıp doğuran çok kişi tanıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Ceos0403 etonur benim sadece sabah mide bulantım oluyor canım ama her zaman değil herkesde belirti olmayabiliyormuş ama canım yani benim midem zaten çok hassas ondan dolayı da olabilir sen aklıma kötü şeyler getirme minnak minnak yatıyorlar içerde🤍
etonur Ceos0403 bendede arada göğüs hassasiyeti var 😂 ins su kese ve kalbi görsek soluğum genise çıkacak
etonur Ceos0403 bugün kanamam oldu acile gittim beta 2470 olmuş ama karın ağrım da var kanamam da ve çok minikde kese var dediler ama o endişeyi atamıyorum uzerimden
Ceos0403 etonur progestan vurunuyorsun zaten canım korkma olur mu peki alttan muayenede mi gördü keseyi