Evet kızlar çok şükür bende buraya doğumumu yazıyorum.Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda😇🤲🏻
9 martta sabah 7:30 da yatışım yapıldı damar yolu nst falan derken 9:00 da doğuma alındım kaynanamlar annemlerde vardı ama eşimle oğlum gelemedi malesef çünkü oğlum uykusunu almazsa kesinlikle durmuyor çok ağlıyor ee bizden baska kimsedede durmuyor bende eşime gelme çocugun düzeni bozulmasın günah sen basında dur dedim neyse doğuma alınırken ilk bişey yoktu ne zaman ameliyathaneye alındım başladım hüngür hüngür ağlamaya tabi hemşireler herkes neden ağlıyosun bak kızına kavuşçan şimdi falan diye teselli ettiler sonra beni eğdirip iyice belimden iğneyi vurdular vs derken ben başladınız mı dedim yok yok daha hazırlıyoruz dedi doktorum derken karnımdan birsey cıktıgını ve o anda bir nefes aldıgımı kaburgalarımın rahatladıgınj bir yükün gittiğini hissettim ve o ses ağlama sesi kızım doğdu🥺🥺 yanımda hemen heryerine baktılar çok şükür sağlığı hrseyi yerindeydi ay gibi bir kızım oldu tabi ben o an sevinçten ağlamaktan kendimi sıkmaktan bir anlık nefesim daralmaya başladı anestezici kız sakin ol bak bebiş iyi diye hava taktı bana o an rahatladım kızımı yanıma getirdiler giydirip öptüm sevdim tabi onu aldılar götürdüler kapıda aileme vermişler ben sonradan çıktım bir gittim kolidor yıkılıyo bir ağlama Allahım ortalık inliyo acıkmıs kimse susturamıyo😂😂 bi 10 dkka odada kendime gelince hemşire hemen göğsümü sıktı süt geldi emzirmeye basladım muhtesem duygu tabiki😇 o karına bastırma olayını uyusukken yaptılar hissetmedim uyusmam geçince kanamama baktı içim boşalsın diye hemşire kum torbası getirdi koydu hafif acıdı onu koyunca tabi kanama güzel geldi oyle olunca derken ertesi gün taburcu olduk sımdı çok şükür evimizdeyiz oğlumla kızımla kocamla Rabbim herkese nasip etsin ç🤲🏻Sezeryanla korkutan arkadaslar hiçbir doğum şekli kolay degıldır içimizden insan çıkıyor acısı ağrısı elbet olucak bir kaç gün ağrı olması normal sonucta ameliyat oluyosun kesiliyosun ama ağrı kesiciyle o bişe kalmıyor benim 6. Günüm çok şükür ayaklandım yinede annem kalıyor tabi işimi gücümü görüyor.Yani demem o ki kızlar evlat herseye deger hersey unutulur yeterki sağlık olsun🤲🏻 Bu arada kızım 49 cm 2750 doğdu minnak çıtı pıtı bir kız😂😍 şimdiden doğum yapıcak olanlara Rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin öptüm kızlar😍😘🤲🏻😇🎀🌸