Kızlar şuan hastaneden yazıyorum. Yatağımda annem uyuyor, kanepede kocam ve besiginde de canım oglusum 😀🩷bende sezaryenli bir anne olsam da oğlumun başındayım.
Günlerdir gelen akinti nişan filan derken dün akşam 6 gibi hastaneye gittim bel agrimla. Çünkü düzenli geliyordu ve sanki bebeğimi daha az hissediyor gibiydim. Doktorumla iletişime geçip gittim hastaneye ve nst ye girdim hersey normal çıktı. Alttan muayene edildim minicik bir açıklık vardi. Sanci da çıkmayınca eve dönelim dedik. İftar çadırına geçtik mecburen eve gec kalmıştık. Kalabalık ortamda keyifli iftar yaptıktan sonra tam kalkıp gideceğiz Bi islaklik hissettim. Hemen acil tuvalet aradık gittim ve sanırım suyumdu bu gelen. Çünkü hemen ardından siddetli sancılar çekmeye başladım. 5 dkda bir geldi direkt olarak. Ve 3 dkya düştü kısa süre sonra. Halamın evi yakın diye oraya geçelim dedik. 5 dklik yolu yürürken ağladım resmen sancidan. (Meğer acı esigim baya düşükmüş ) yine de eşimle hem ağlayıp hem güldük yol boyu. Oğlumuz gelmeye karar verdi diye çünkü 40+1 dim. Halama gidince daha da dayanılmaz sancilarim oldu orada üstümü değiştirdim filan tekrar kalabalık şekilde kuzenler hala eş anne vs hastaneye geçtik çünkü dogumum başlamıştı doktorum da hastaneye geç demişti. Gelir gelmez nst ye bağlandım yine. Sancılar çok minik çıktı ama benim hissettiklerim dev gibilerdi. Doktorum gelince konuştuk ve hiç açılma olmadığı için ve acı esigime de bakarak sezaryeni onayladım. Direkt işlemler başladı ve ameliyathaneye geçtim o spinal ignesi filan hiç korkulacak şeyler değilmiş. O sancilarimdan kurtuldum diye çok sevindim aksine. Girdim çıktım odama geldim ilk yürüyüş Emzirme vs. Hersey allahima şükürler olsun güzel ilerledi. Oğluma bakmaya doyamıyorum. Normal doğum yapanlara saygım sonsuz. Ve sezaryen diye bir şey iyi ki var. Her iki ağrıyı da tattım yani. Bize böylesi nasipmiş. Edebildiğim aklıma gelen duaları ettim herkes için. Allahim tüm hamilelere sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin. İsteyen ve hak eden herkese de evlat nasip etsin. 🤲
Not. Oğlum kakasını bile yapmıştı. Iyiki hemen sezaryen kararı aldık 😲