Can_su92 Kızlar genital bölgemde kararma var yaşayan var mı ve doğumdan sonra açılıyor mu renk hiç hoşuma gitmedi bu durum 😣
neseli96- Can_su92 evet bende de hem genital hem koltuk altı kararma oldu asla böyle değildi benim de hiç hoşuma gitmiyor umarım geçici bişeydir
Rumeysaglnin Can_su92 merak etmeyin bende de oldu ilk hamilelegimde şuan da malesef yine kararma oldu bazı bölgelerde geçiyor ama ben lazere gittim belkide o yüzden geçti
Nuraslanklc Can_su92 geçici birşey öyle kalmayacak merak etmeyin hormonlarla beraber vücut tamamen eski haline dönünce onlarda geçmiş olacaktır 🥰
Kayalp Can_su92 bende de koltuk altı ve boyun bölgemde oldu ama geçmesi baya uzun sürdü hemen öle geçmedi 1 buçuk snee falan şuan 2.ye hamileyim ile bişey olmadı 3 aylıkken baslamisti kararma suanki bebeğim 5 aylık henüz yok kararma
flowers22 Bende de hem genital hem koltuk altı kararma oldu. Ipl lazer aldım bakalım Doğumdan sonra kullanacağım inşallah fayda eder…
Bal34 Nuraslanklc aynen katılıyorum benim bu 3.üncü gebeliğim diğer 2.sindede karama vardı bu hamileliğimdede var geçiyor yani
sryy Off bende kombolado resmen koltuk altı genital boyun göğüs altı kendimden tiksiniyorum resmen gördükçe
Can_su92 sryy bu hamilelik sürecinde som haftalar çok daha sıkıntılı geçiyo ya hem kilolar hem bu tarz şeyler ama halletcez inşallah bi doğuralım da hayırlısı Ile 😄
Hamilebayann Gecici merak etmeyin benimde oldu gobegimdw de simsiyah bjr cizgi oldu dogumdan sonra psikolojim bozuldu keseleyip yara yaptim hatta. Ama sonra kendi kendine gecti 2 ayda tamamen gecmistj
Can_su92 Hamilebayann evet benimde göbekde çizgim var aşağıya kadar bugün genitali de ağdaya gitmiştim net bir şekilde ayna da karardığını görünce moralim aşırı bozuldu geçmezse diye ama şimdi biraz rahatladım geçici yazınca herkes
Can_su92 Rumeysaglnin off benimde burnumda bi çizgi belirdi hayırlara vesile inşallah 😂😂😂 çok küçükken de vardı gitmişti geri geldi gerçekten hormonlar çok ilginç 😃
Celinnnn Can_su92 elma suyu ile masaj dene canım. Bide hindiastan cevizi yağı. Açık tenlerde işe yarayabiliyor