ElaEge Semolinko asla pişik sızma yapmadığı için bez olarak molfix tercih ettim mama olarak ise gaz sorunu yaşamamak adına ve içeriği temiz olduğu için sma comfortla devam edicez
Pamuk ElaEge İşte bu mamalar bilinmiyor.Comfort anamızı ağlattı kabızlık ikinmaktan çocuğum mahvoldu bebekler öyle farklı ki 🥹
umrumdadegil Deletedmom_116 bebelac olmazsa sma, sma olmazsa golden goat deneyeceğim deneye deneye bi hal olduk 😂
Deletedmom_116 umrumdadegil Sorma bende denedim çoğunu biri gaz yaptı biri yaramadı birini oğlum sevmedi Çoğu boşa gitti hele Aptamil Çok yaradı ama aşırı Gazlandirdi Çocuk Aptamil icgi gece uyumadı Napcaz bilmem Bebelac Gold denemediysen tavsiye ederim şuan kullanıyorum bir sorun olmadı özellikle Gold olanı Kullanmadiysan Oneririm
umrumdadegil Deletedmom_116 aynen bende şuan Bebelac gold kullanıyorum inşallah problem yaşamam bunda deneme aşamasındayım
ElaEge Pamuk çok şaşırdım optipro genelde kabızlık gaz sorunu yapıyor diye biliyordum deneye deneye öğrenicez demek 3 yiğenime yaradı bizimkinde de görücez
Betusyl Arkadaşlar sleepy bionatural bez alicaktim ilk günler için bebek küçük doğar belki diye , o bezin kalıbı küçük diye ama olumsuz yorum çok okudum. Primada pahalı ona alıştırmak istemiyorum. Yenidoğan bezi kalıbı büyük olmayan ne önerirsiniz?
bahocum Semolinko mama neden stoklayacaksınız ki? Belki bebeğinizin ihtiyacı olmayacak. İhtiyacı olursa da alırsınız. Ben mama falan almayacağım oldu ki doktorum önerirse alırım
Cennet_kusum16 Mamayı da bezinde bebek doğunca durumuna göre alıcam. Belki mamaya ihtiyaç olmayacak belki aldığım yaramıcak. Bezde aynı şekilde pişik yaparsa elde kalıcak. Açılmış ürünüde kimse almaz bidaha ikinci kez masraf. Deneyerek almayı düşünüyorum. Baktım iyi geldi o zaman koyarım kenara fazladan.
Beyzab95 umrumdadegil her bebekte aynı etki yapmıyormuş gaz kabız yaptı benimkini hippe geçtik zaten psikolojik olarak berbat bir haldeyim niye böyle oldu
NGold Semolinko Sleepy için daha taşırmıyor diyen göremedim o yüzden direkt eledim başta prima premium alıcam memnun kalırsam devam edicem