Pamuk Aleynablkas Sizce ana rahmine düşmeden kaderi Allah tarafından yazılan bir canlının ömrü kısalır mi? Saç gibi komik bisey yüzünden.
Ebruarss Aleynablkas batıl inanç ilk duyduğumda şaşırmıştım çok kuaföre gittim gebe olduğumu görünce kadın kesmek istemedi sakıncalı dra sordunuz mu Allah Allah ne alaka ya dedim Dr a sordum tabiki kesilebilir hiç nir sakınca yok dedi yedi aylık hamileyim üç dört kere kestirdim sürekli ve hızla uzuyor vitaminlerden hormonlardan olsa gerek yine randevu aldım yarın yinr kestiricem
huysuz__ Aleynablkas yok öyle bir şey , Allahın takdiri saça makasa göre mi belirleniyor .. bu tarz şeylere inanmak zararlı aksine
Demtynaz Doktorum önerdi bana.. 2 defa hemde. 1 kere kaçıncı haftamda olduğumu unuttum kestirdim , 2. 34. Haftada kesmemi önerdi. Hurafelere inanmayın lütfen 🙏🏼 Allah’ın nasip gördüğüne dünyavi şeylerle karışamayız zaten
Kelebekmisaliihayat Aleynablkas insanın ömrü daha doğmadan belli. Kestirince saç belirleyecek değil. Batıl inanç. Ben ilk aylarda kestim saçlarımı uçlarından.
BADE38 Aleynablkas Diyenlerin aklı daha kısa 😂😂 böyle şeylere artık aldırış etmeyin kızlarrr yaaa 😂😂 ablam kuaför ve çoğu hamile saç kestiriyor kimsenin aklinin kısa olduğunu görmemiş 😂😂😂😂
Hamisbayan Aleynablkas batıl inanç ömrü kısalır filan ama ben de kestirmiyorum çünkü alınan vitaminlerin büyük kısmı bebek yerine saçı beslicek saça gidecek