Sabia Merhaba kızlar .23 haftalık hamileyim bebeğimin beyinciğinde su baloncuğu gibi bişey olduğunu söyledi doktor. Büyürse beyne baskı yapar ve gelişimini engeller dedi. Virüs olabilirmiş kızamıkçık testi istedi doktor.Ve şu an tam sınırda. Ne diceğimi ne yapıcağımı şaşırdım. Daha önce yaşayan oldu mu nolur kızlar dua edin daha önce 18 haftalık kaybım var zaten rabbim bir daha yaşatmasın.çok korkuyorum kimin duası kabul olunacağı belli olmaz,bebeğim için ayetel kürsi okur Musunuz?🙏🏻 teşekkür ederim🤲🏻
Zeliha66 Sabia rabbim şifa versin inşallah canım. Bi doktorla kalma bi doktora daha git belki yanılmıstır🙁
Lucky Sabia rabbim sağlıklı sıhhatli vaktinde kabuştursun yawruna inş canım bütüm dualarım seninle 🙏🏻
Heisenberg Sabia Okudum canım strese sokma olabildiğince kendini bebeğinde hisseder. İnşallah yiyecek ekmeği vardır sağlıkla gelir minnoşun kokusuna doyurur seni🌺 Allah'ım hiçbirimize yaşatmasın evlat acısı, düşmanımın başına vermesin🙏🏻
elifff07 Sabia allah şifa versin hemen korkma bence tabi demek kolay ama benim bi tanıdığımada anne karnındayken bebeği bu tanıyı koydular anca doğduğunda anlarız gercekten bişey varmı yokmu diye dığdu naşallah hişbişeyi yoktu tek doktorla kalma sen genede
tugbasahra Sabia çok geçmiş olsun rabbim şifa versin içini ferah tut inşallah biley olmaz rabbim sağ salim kavuştursun yawruna bende okudum şifa olsun inşallah
Denizimizibeklerken Allah şifa versin inşaÂllah hiç bi sıkıntısı olmaz sağlıcakla alırsın kucağına 🙏🏻🙏🏻
Hanus Sabia Allah yardımcınız olsun canım 😟 çok zor, bu zamanda sadcee dua edebiliyoruz çokta üzülüp bebeğine yansıtma..