S-m-e-a-r İyi akşamlar bende 23 +3 gebeyim en son ayın 4 ünde detaylıya girdim amniyon sıvısı biraz fazla dedi doktor karbonhidratttan uzak durmamı önerdi bu durumu yaşayan var mı
nunusmom S-m-e-a-r bnmde amniyo sıvıma yüksek dediler 32 haftalıkken her hafta kontrole çağırdılsr şeker yok ama bna şundan bundan uzak dur bişi demediler geöen cuma kontrole gittiğimde normale dönmüş herşey düzgün dediler (37 haftalıktım o zzmn da) şimdi 37+4 cuma tekrar kontrolüm var bakaalım
-Kubra44 Bende 24+3 deyim .2 gün önce muayene oldum. Suyum fazlaymis. Kan tahlilimde şekerim iyi çıktı. Ama beslenmemi değiştirmemiz istedi. Meyve yedim hep ondan oldu galiba. Bir porsiyona düşürdü. Ve akşam 7 den sonra yemek yemiyorum. Umarım düzelir
S-m-e-a-r nunusmom darısı başımıza inş sende sağlıkla alırsın kucağına benim kontrol 4 Nisan da bakalım şeker yüklemesi yapılacak istemiyorum doktorum istiyor yaptır diyor
nunusmom S-m-e-a-r ben ilk gebeliğimde yaptırmamıştım bu 2. Yine yaptırmadım ama amniyo sıvısı fazlalığı genelde şekerden şüpheleniliyor yPtır istersen
Nurcannedom S-m-e-a-r meyve bır haftadır sadece bır dılım portakal 3 4 dılım elma yemısımdır 1 tane tulumba tatlısı yedım bır ıkı kasık pılav yemısımdır bakalım cuma randevu var ne dıyecek doktorum ama ekmeğe dayanamıyorum çünkü ekmeksız doymuyorum tam buğday ekmegı alıyorum ama olmadıgında dıger ekmekten yıyorum pılav makarnayı neysede ekmeksız asla🥲