aybukekurt55 Selam kızlar 35+6 yım doğuma hazırlık neler yapıyorsunuz spor pilates yürüyüş pelvis masajı
Asure123 aybukekurt55 hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı, adaçayı, cinsel ilişki, hafif egzersiz, perine masajı….😅
Offffffd aybukekurt55 ben ilk doğumumda lohudalığı yalnız geçirdim. Bu yüzden bu 2. Gebeliğimde doğuma yakın Kavanozlara çorba, komposto yapıp konserve yapıcam. Buzluğa pratik bişeyler hazırlıcam sonra 2 çocukla perişan olmak istemiyorum 😅
Nnoktaa aybukekurt55 benim doğumuma 2 hafta vardı son 10 güne saklamıştım her şeyi. Ama 31 aralık sabahı doğuruverdim 2 hafta öncesinden 😂 tetikleyen şu oldu sanırım. Evim dublex sürekli merdiven inip çıkıyordum.
yaseminligunler Hamilebirisi_06 bende buna cok inandım güvendim kızım kreşe basladı 2 haftadır cok tempoluyuz bu tempoya git gel kızımı bırak geri al kolay doguramazsam isyan edicem😅
Nnoktaa Offffffd onu sormamış 😂😂😂 doğumu kolaylaştırmak için ne yapıyorsunuz u sormuş 😂 yürüyüş merdiven çıkma vs tarzında 😂
aybukekurt55 Nnoktaa benim de dublex işe yarıyor mu bende sürekli içip çıkıyorum evde iş yapıyorum mecbur arada yürüyüş faydası oldu mu sana
Uydurbisey aybukekurt55 Sizle günümüz aynıymış 😃 ben hastanede gebe okuluna gittim bu hafta.Onun dışında hurma yiyip günlük 30dk ve üzeri yürümeye çalışıyorum.
aybukekurt55 Uydurbisey bende gidiyorum gebe okuluna faydalı buluyorum normal doğum korkularımı yendi inşallah kolay doğururuz
Uydurbisey Busramom07 bugün bunla ilgili bir başlık açtım epey ayrıntılı da yazdım.Ordan bakabilirsiniz.
Likya-ipek Pilates, merdiven egzersizi, ahududu yaprağı çayı, ada çayı, hurma, ananas 🤣 fakat hala gelmiyor minik 39+6 oldum ama kızım sessizliğini koruyor. Hint yağı falan da gördüm internette, siz hiç denediniz mi?