Musel Derya4701 evet kaset testi bende duydum en düşük beta değerinden bile silik çıkıyormuş bidahakine kaset testle yapacağım
Musel Hamilebayann keşke dediğiniz gibi olsa ümit etmek ne kadar zor birşey hayal kırıklığına uğramak hele daha zor 😔
Svgyz Musel hamilesinn canım ben adet günümde yapmıştım bundan daha silikti flaş açmıştım hiç unutmam
Bihtrr Çok arada bu test ya. İki gün sonra tekrarlayın. Benim daha önce böyle çıktığında negatifti. Ama daha sonra başka bi ay hamile olduğumu biliyorken daha beta 11ken yaptığımda da böyle çıktı. Yani ne desem bilemedim
Musel Bihtrr insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten dediğiniz gibi çok arada bi test beklemekten başka çare yok yada kan vereceğim
Bihtrr Musel bence bi çift çizgiyi daha görün sonra kan için gidin. Yarın yapsan bile olur varsa yine böyle yada daha koyu çıkar
lena1234 Benim de böyleydi midem tuhaf bulandı şüohelendim adetime çok vardı. Bi saat sonra teste gidip baktım pozitife dönmüştü bozuk sandım ama değilmiş
Musel lena1234 bende öğleden snra yaptım akşma doğru baktım böyle olmuş kafam karıştı bilmiyorum bir kaç gün öncede kaset yapmıştım ondada sonradan ikinci çizgi çıktı bilemiyorum
Musel Bihtrr korkuyorum desem inanırmısınız 🤔 yani şey düşünüyorum artık adet olduğumu görmek negatifi görmekten daha iyi çünkü en azından değilim diyorum şimdi adet olana kadar ya varsa ya çıkmıyosa hep kafam dolu yani