Zhrbhcvn Merhabalar. Bu benim 2. Gebeliğim. İlkinde 27w erken doğum yaptım. Şimdi tekrardan hamile olduğumu öğrendim. Hem de ikiz olduğunu söyledi doktorum. Bir kesenin içi dolu biri henüz boşmuş. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Size sorum şu anneler, ikizlere hamile olup kaçıncı haftada doğum yaptınız? Bir de ne gibi önlemler aldınız? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Ebrar042 Zhrbhcvn Benim de 24 haftalık erken doğum hikayem var bu gebeliğim ikiz ve bugün 23 haftaya girdik bu haftaya kadar yattım hep ayakta kalmadım bu hamileleiğim yatarak geçti Sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah
Edadlgc Bende bugün gittim birinde yolk kesesi var birinde yok gelişmeye de bilir dedi arasında 1 hafta varmış hafifte kanamam var düşük önleyici başladı. @Zhrbhcvn
Zhrbhcvn Bende bugğn gittim kontrole tekrardan. Kesenin biri küçülmüş. Büyük ihtimal düşecek yada vücut tarafından emilecek dedi
electus35 Benimde ikizdi ama biri 8. Haftada gitmeyi tercih etti ☹️ diğeriyle devam ediyoruz. Haftaya Allah’ın izniyle doğumum var. İnşallah senin ikisi birden yaşar ve sağlıkla doğum yaparsın, bebeklerini kucağına alırsın, inşallah 🙏💐
electus35 Zhrbhcvn ☹️ üzüldüm. Hayırlısı neyse o olsun. Ama belkide gelişiminde sorun olacaktı, sağlıklı olmıcaktı. İnşaallah diğeri sağlıklı bir şekilde gelişir 🙏💐