Papatya123_ Esraalic bizede ilk 12 + 5 de erkek denilmişti ama bacak arası resmî vermişti doktor sonra 15 18 19 haftalarda da erkek denildi . 15 16 dan sonra daha net oluyorlarmış
Damla_pelin Kaktuscekirdegi peki cinsiyet nedir? Bende 16+5 te öğrendm, Çarşamba günü kontrol var 20 haftalık olucak alışveriş yapmadım okuyorm hep değişti diye
Kaktuscekirdegi Damla_pelin Canım 16 haftalıkkwn %80 erkek dedi kordonu bazen erkek üreme organı olarak görebiliyoruz dedi 21 de detaylıya girdim oda kesinleşti hala erkek🩵🐣🥹👼🏻🪴🐢
Selin_kara124 selenglr06_ canım ben 12 erkek dendi 16 kız çıktı şuan 33 haftalık kız bazen yanılma payı olur 😅
Elfidaa- selenglr06_ merhaba canım bugün öğrendim 12+4 tam kesin olarak söylemedi ama tahminde bulundu değişmez umarım
Tevhide37 selenglr06_ 18. Haftamda öğrendim devlette özele giderseniz daha erken öğrenebilirsiniz. Devlet hastanesinde bilerek geç söylüyorlar. Bebek ölümlerinin önüne geçmek için
Caginyagizmom Oğlumu 11 de öğrenmiştim, kızımı 18-19 larda öğrendim . Hatta hala emin olamadılar yarın detaylımız var kdslksls😂
Hasretim16 Ay bende 11 haftalığım. 12. Haftada 2 li test yaptırmaya gidicem görür mü acaba. Kendi doktorum kesin görür de 2 li testi devlet hastanesine gideceğim oradaki ultrasonlar dandik olduğu için göremez sanırım.
Leylaaaaa selenglr06_ ilk oğlumda 12.haftada öğrenmiştim bu hamileliğimde 15 te öğrendik göstermedi sıpa 😂
Zeynep-A selenglr06_ 12.haftada bizimki daha küçük olduğu için belli olmamıştı 16.haftada öğrenebildik ancak💐