Papatyaa2 zey-nep11 adet sancısı aynı bildiğin 2 gün sürdü geçti normalde 2 gün sürer adet gelir sonra 2 gün bekledim gelmedi test yaptım
zey-nep11 Papatyaa2 vallahi bilmiyorum kaç gündür böyle ağrı gelip gidiyor anlamadım inşallah hayırlısı olsun test yapsam varsa yoksa çıkar biliyorum ama cesaret edemiyorum çünkü diyorum ki adet olacağım zaten baksana adet belirtisi diyorum
Papatyaa2 zey-nep11 bilemiyorsun fark edemiyorsun sadece test yaptığında anlarsın hatta ben testi yaptım kenara koydum aman bi bakayım dedim çift şok oldum 2 gün gecikmeyle
zey-nep11 Papatyaa2 İşte doğru söylüyorsun kaset testi şimdi yapsam çıkar mı ki yani sabah ilk idrar mı önemli
mrserdogan12_ zey-nep11 varsa çıkar ya ilk idrar sabah akşam farketmez vücut o hormonu salgıdıysa her türlü azda silikte olsa çıkar
Papatyaa2 zey-nep11 ben saat 5 te yapmıştım akşam varsa inan çıkıyor hadi yap da at bana dua ediyorum senin için ve içimden bir his var olduğunu söylüyor
neanladinyurdagull Nisamelek sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptırın bence yada kesin sonuç için kan verin ben birşey göremedim Malesef
serifenur95 Belli belirsiz silik çizgi görüyorum bende.Erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz bi gün daha bekleyin daha sonra kan vermeye gidin muhtemelen çok çok yeni :)
zey-nep11 Papatyaa2 hahaha seni yerim yaa nasıl guldürdün bni balım inşallah kuzum ikındıyı kılayım bı karar verırsem yaparım 🤲🏻🤲🏻 cok sağolll guzel duaların için cansın♥️
Meli2133 Nisamelek var ama çok çok yeni bir kaç gün daha bekleyip öyle yapın benimde ilkin cizgi hile cikmamizti 5 gün sonra yaptigimda koyu cizgiydi
Ftrhn Nisamelek ben de gördüm canım. Markası ne ? Artimed yalancı pozitih gösterşyor umarım o marka değildir
Papatyaa2 zey-nep11 çok belirsiz görüyorum ama sen negatif kabul et inşallah 2-3 gün sonra yap netleşecek