2prensesannesiiii Sancı var böyle rahatsız eden türden geliyor gidiyor kanama her hangi bi başka şikayetim yok 2. Gebelik drum 28 haftalarında en ufak sancı çekmemen lazım evde çekeyim falan deme hiç dedi biraz stres oldum bugün gerildim ondan mı oldu acaba bu sancı uzandim dinleniyorum şuan dr 28 deyince bende 20 haftalığım gitsem mi gitmesem mi şaştım kaldım bi yazayım dra da😢
2prensesannesiiii Asilmom50 dra yazdım uzanınca dindi gibi oldu bakalım dr ne diyecek yazdım dra da 🙏🤕 baya stres oldum migren de tuttu 🤕
2prensesannesiiii SmyEsciv druma yazdım her şey olabilir dra yazdım uzanmışım hem dinmesini bekliyorum hem drdan cevap bu arada gerildim bi tartışma yaşadım stres oldum sonra sancı oldu 😔
Tugba123_ Bende 20. Haftaya yeni girdim ve 3 gündür aşırı bulantı ve sancım var ilk gebeliğim. Aşırı baskı hissediyorum ama bunun normal olduğunu söylediler. Zaten normalde de 4.ayın sonu 5.ayın başında bebek tam anlamıyla yerleştiği için bu sancılar olurmuş. Genellikle uzanın diyorlardı.
2prensesannesiiii Tugba123_ uzandım dinlenince geçiyorsa korkulacak bişey yok geçmezse dinlenerek normal değil deniliyor bugün gitmiştim her şey yolundaydı gelişimi suyu her şeyi güzel dedi dr ama tartışma yaşadım ve gerildim stres oldum sonra sancı oldu😢
newmamm 19+5 deyim dün ve bugün bana da olup geçti ben gitmedim ama geçtiği için yine de endişelendim kendi kendimi stres yapmamaya çalıştım , belki de bebek büyüyor diye bilemiyorum , stresliydim ben de bu hafta
2prensesannesiiii newmamm stres tetikliyor tabi keşke bazı şeyleri takmasak 😔 dr böyle konuşmuştu özeldeki o dediğini dikkate alınca endişelendim uzandım dinleniyorum dra da yazdım az önce yanıt vermesini bekliyorum
Asilmom50 2prensesannesiiii sakin ol sadece tedbirini al yeter bişey olmaz Allah’ın izniyle canım uzaninca da geçiyormuş zaten doktor ne dedi cevap geldi mi
2prensesannesiiii Asilmom50 gelmedi dinlenince geçince gitmedim dra da yazdım dinlenince geçti diye dr dönüş yapıyor ama geç yapıyor ya aramak lazımmış 🥲