Pamukprens Metyszz 31+1 2043 doktor bana haftasına göre biraz önde dedi sizin bu durumda bence ideal 1500 de az gelirdi yani
sonsuzmasalim Metyszz 31 haftalikken 1711g‘di ama ondan sonra cabuk kilo aldi. suan 36 haftaligiz ve 3200g oldu
Merve201119 Metyszz bence değil canım gayet ideal bir kiloda bebişin benimde o haftada 1850 gramdı gayet iyi yani
Mslali Maşallah minnoşlara ❤️ Benimki 35 de 2250 di. Şimdi 37 oldum 2564 gözüküyor 🙏🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah
reinamm Mslali benim bebeğimde 34 te 2300 dedi. Zayıf gibi geldi ama sağlıklı olsunlar yeter, bu arada sen ne güzelsin Maaşallah 😍
sonsuzmasalim alcang normal devam beslendim ama böyle bir durum var, 31 haftalik olana kadar calisiyordum ben o yüzden kahvaltiyi dogur düzgün yapamiyordum. sonra dogum iznind ciktim ve hergün kahvaltimi yaptim yumurtami eksiltmedim. öyle yani😅
Duygu07 Metyszz benim 32 haftalık ve 1600 gr. Bir hafta geriden geliyor dedi ama bir haftalık gerilik normal dedi. Kilosu önemli değil sağlıklı olması önemli dedi. Ama üzüldüm kilosuna da yani