Merhabalar burada son günlerimi forumda yazan pozitif doğum hikayelerini okuyarak geçirdim ve hep dua ettim doğumum çok kolay olsun diye ve 37+3’te çok çok kolay bir doğum gerçekleştirdim. Akşam 9 gibi suyumun az az gelmesiyle doğum süreci başladı gece 12’e kadar evde oyalandım. Hastaneye gittiğimde çok hafif sancılarım vardı ve açılmam 2 cmdi. Gece 1’e kadar hafif sancılarım oldu ama düzensizdi çok hissetmiyordum sonra sancılarım artmaya başladı 2’ye kadar sabrettim. Çok ağrım olunca epidural istedim ebe açılmana bakalım dedi daha 2. Kontrol edişiydi ve ebede bende şok olduk 9cm açılmam olmuştu. Hemen doktorumu aradı. Banada ıkınmamı söyledi ama ıkınma isteyine engel olamıyordum. Doğumhaneye götürüldüm. 10 dakika doktorumu bekledim bu sırada ne olur ne olmaz diye nöbetçi doktor gelmişti. Kendi doktorum gelince sadece 3 ıkınmada bebeğim doğmuştu. Bende ayrıca vajinal varisde vardı ve beni hamilelik boyunca baya zorladı korkuttu da ama normal doğuma engel olmadı çok şükür. Sonrası açılmam çok hızlı olduğundan kanamamı durdurmak için baya uğraştılar ama sabahında her şey normaldi. İnşallah isteyen herkese kolay doğum nasip olsun. Herkes kendine iyi baksın bu da benim son paylaşımım ve uygulamaya artık veda ediyorum.