gokyuzu777 Tüp bebek süredindeyım. Rahme çizik atılması Nasıl bir işlem? İslem ne zaman yapılır? Önümüzdeki ay bana da yapılacak. İşlemden kaç gün sonra adet oldunuz ?
Minikcicek gokyuzu777 Ben yaptırdım gayet basit bir işlemdi normal tarihimde regli oldum işlemden sonrada. ağrım olmadı. Rahim filimi çekilmiştim o binbeterti. Rahat kısa süreli bir işlem çizik atma Biraz lekelenmem olmuştu ogün ama ped götürün yanınızda.
Minikcicek gokyuzu777 benimki tüp bebek öncesi herhangi bir sorun yokken tutma ihtimalını artırmak için yapılmıştı
Bhrbrc Korkulacak bir işlem değil. Benim de tutunma ihtimalini arttırmak için yapmıştı doktorum. İşlemden sonra adet düzenleyici ilaç veriyo ilaç bittikten sonra adet oluyosun. Bikaç gün enfeksiyon riskine karşı dikkatli olman lazım. Şimdiden geçmiş olsun.
gokyuzu777 Bhrbrc tesekkur ederim Histeroskopi den transfere kadar cinsel birliktelik tamamen yasak mı?
Bhrbrc gokyuzu777 Sadece 1 hafta kadar yasaklanmıştı. Sonrasında 2.adetimde transfer sürecine başladık biz. Bu sürenin kişiden kişiye değiştiğini söyledi doktorumuz.