Selinmoon Sinemm13 bugün gittim kontrole 24+4 haftayız 740 gr doktor normal dedi zayıf falan demedi haftasıyla uyumlu . Daha çok zaman var elbet kilolarını alacaklar 🥰
Sinemm13 tatlibebegim_ benim bebeğim çok geri kalmış ben 25 haftaligim 750 gram dedi doktor geri kalmış diye söyledi çok üzüldüm kilo alması için ne tuketmeliyim gnelde
yagmurrrra Sinemm13 Günlük kuruyemiş muz kaşar ve birde akşamları toz nesquik içiyorum hep seviyorum sütlü bunlar aldırdı galiba ama bide gebelik şekeri çıktı belki ondandır önde gidiyorlar
tatlibebegim_ Sinemm13 kaşar peyniri ev yapımı yoğurt ceviz kefir muz bunlar çok kilo aldırıyo ama bende şeker var ondan bebeğimede etki ediyo kilo olarak
ttazeannee Sinemm13 Kız ne demek çok geri kalmış o haftalarda benim de 740 gramdı doktor haftasıyla uyumlu dedi size neden geri kalmış dedi anlayamadım bence sıkmayın canınızı
Haticeburak06 Sinemm13 bol bok su içip muz yiyorum şimdi 29uz nasıl kilosu hiç bilmiyorum doktor demiyor😪
Sinemm13 teacher-mom21 banada 750.gram dedi ama geri kalmış 1 hafta dedi ister istemez üzülüyor insan annelik işte 😊
Sinemm13 teacher-mom21 bende bugün gittim 750 gramdi geride kalmış falan diyince çok üzüldüm ama uygulamalara bakıyorum 25 haftalik bebek için iyi normal diyor doktorum neden öyle bisey dedi anlamadim
DuyguLinaa Sinemm13 24+4 795 gr dedi doktor çok iyi dedi size neden öyle dedi anlamadım olması gereken bu zaten
SmyEsciv Sinemm13 bana kilosunu hiç söylemedi o an heycanla unutuyorum hep bende 2 hafta gerilik var ama bilemiyorum
Sinemm13 SmyEsciv bende de 1 hafta gerilim var dedi beslenmeme de dikkat ediyorum o kadar 4 gündür oruç tutuyorum belki ondandır 😊