Hamilebirisi_06 ilaydamom_ 3 ay kullanılıyor zaten sonrasında omega d vitamini demir başlanıyor 4-5. Ayda da magnezyum
ilaydamom_ Hamilebirisi_06 demir vitaminini 16 haftada kullanacaksın dedi. folikasiti bırakırdı. sadece multivitamin kullaniyorum
ilaydamom_ Gkce27 svncgldgn Hulo2105 tugbadurmaz34 Bernush teşekkürler kızlar hemen hemen aynı zamanlar. bir problem yok o zaman 2424kubra_
Bernush 12 de bıraktım, d vitamini, Multivitamin ve omega3 e başlattı. O dönemler balık yiyemiyordum. Multivitamin içinde de bir miktar folik asit var.
2424kubra_ 12 haftada bırakılabilir dedi yinede doktoruna sorup ona göre yol izleyin bende İlkay hamileligimden haberim yoktu sonraki iki ay kullandım 2 kutu
Gkce27 ilaydamom_ 12. Haftadan sonra demir ilacı falan veriyorlar o ilaçların içinde de folik asit var diye biliyorum yani ayrıca kullanmımıza gerek yok diyorlar 😊
tugbadurmaz34 _tugcee aslında şöyle doğuma kadar folik asit almaya devam ediyoruz ama direkt folik asit değil 12. Haftadan sonra vitaminlere ya da omegaya başlıyoruz onların içinde belirli miktarda oluyor mutlaka o şekilde kullanıyoruz diğer türlü sadece folik asiti hiçbir doktor vermez vermemesi gerekiyor çünkü fazlası da zarar benim mesela hem omegamda hem de kan ilacımda folik asit var ama yine de sınırı aşmıyor doktor farkında