Nigar22 Merhaba hanımlar 3 cm açılışla hastanede yatıyorum açılmamın hızlı ilerlemesi için tsvsiyede bulunurmusunuz??
yagmurrrra Nigar22 merdiven in çık sürekli beline sıcak su tut squat yap bide öne doğru ayağını uzun atarak yürüyüş böyle dizinide kırıcaksın anlatabildimmi bilemedim ebe göstermedimi size
Nigar22 yagmurrrra anladığım kadarıyla yapmaya çalışacağım inşallah yok ebeler hiçbişey söylemedi devlet hastanesinde yatıyorum bu arada
Alinrabia Nigar22 bnım kızım 41+2 de dogdu sunı sancıyla dogurdum ama hastanede sureklı dus aldım plates topu var çömel kalk yaptım acılmalarım oyle arttı o yuzden soyledım cok ıse yarıyor
yagmurrrra Nigar22 ayağını öne at öne attığın dizini kır sonra diğeri yürür gibi yavaş yavaş bunu yapın birde eşiniz elinizden tutsun aşağı doğru eğilerek squat yapın
mucizem0111 Normal doğum deneyimim olmadı ama bildiklerimi söyleyim ördek yürüyüşü yapanlar var bunun için eğer hastanede izin veriyorlarsa merdiven inip çık squat yap pilates topunda hareketler yap inşallah allah bir avazda kurtarır canım
Alinrabia Nigar22 takmazlr ınsallah acılman ılerlerse bnm hıc yoktu mecburen taktılar bna yap bol bol dus al sıcak otur kalk yap suyun gelırse gerısı kolay hayırlısıyla kucagına al ınsallah